Ako sa da zistit teplota bez teplomera ? Som na intraku a nemam tu teplomer a citim ako by som mala minimalne zvysenu teplotu…
Najdi niekoho, kto sa citi dobre, vezmite si dve ladove kocky. Kazdy si dajte jednu kocku pod pazuchu. Komu sa roztopi prva, ma vyssiu telesnu teplotu.
@nikto2234 akoze ano to je pravda…@pondelok01 ale inak dobry napad…
@pondelok01 to už skôr ten teplomer zozenie 😅🤦♀️a zisti tým max kto ma vyššiu teplotu a nie kto ma akú...
Požičaj si teplomer od spolubývajúcich
@patka06 kiezby mali , nema nikto 😕
Pytala si sa aj na vratnici? Po tom covid sialenstve pomaly vsade maju tie bezdotykove🙈 mohli by mat
Nemáte na internáte lekárničku. alebo vrátnička máva všetko
No bábätkám sa "meria" pusou na čelo, treba nájsť dobrovoľníka 🙂 Ale skúsila by som vrátnicu.
Posli kamošku do lekárne, nech kupi
Bývajú aj také čo sa iba priložia na čelo. Také teplomery by mali všade mať.
Ozaj dakujem vsetkym , len jedna vec je ta ze uz nemoze ist nikto mi kupit teplomer lebo nemame uz vychadzky..ak tak este skusim ist za vychovavatelkou.
Prípadne, že by ti niekto chytil čelo. Dá sa tak zistiť teplota.
Na stredoškolské internáte ma vychovávateľka lekárničku a v nej aj teplomer.
Veď šup za vychovávateľkou. Určite má teplomer. Aj preto tam je.
Ved je to jedno, citis sa chora a to je hlavne...keby si mala horucku, tak si cela rozpalena, to staci kamoske na izbe ti celo chytit a vie... ak mas len zvysenu teplotu, tak si daj sprchu, paralen a do postele... informacia, ci mas 37,1 alebo 37,7 ti je tak na dve veci, lebo postup rovnaky...
No pokial nie si horuca, co zisti ktokolvek, kto ti prilozi ruku k celu, tak to asi nemusis tak hrotit a vydrz do rana. Pri teplote 37,3 aj tak netreba nasadzovat ziadne lieky
stačí ked niekto z normálnou teplotou priloží ruku na čelo sebe a tebe a vie porovnať či si teplejšia alebo nie, každopádne ak si len prechladnutá, tak si daj teplý čaj a lahni si do postele
na stredoškolskom internáte má vychovávateľka na 100% teplomer, tak nevidím, kde je problém
vacsinou pri teplote rezu oci akoby vysychali..taky neprijemny pocit a byva mi zima...
Dakujem…ani som si nestihla popozerat spravy ohladom tohto co ste mi pisali lebo som zaspala aspon na chvilu ale je mi trosicku lepsie aj ked stale sa citim taka malatna @saxana000 no ja som citila take palenie a bolest oci tak som si isla lahnut a tiez iba malinko som mala tu zimnicu…a boli ma taktiez akoby svalstvo.
Ak si mala zimnicu, tak mas isto zvysenu teplotu. Chod za vychovavatelkou.
Nijako...