Ahojte čo najlepšie pomáha rýchlo sa zbaviť kiahní ?? Myslím u dieťaťa ... Máme už 6 deň a akoby sa viac a viac robili ....kúpem ju v hypermangane a potieram alpou a betadine roztokom ....už ju boli aj hrdlo :/
urýchliť sa to nedá nijako kiahne trvajú cca 3 týždne čas sa neoklame až potom sa dá ísť s dieťaťom medzi ľudí, len kúpať, a natierať a čakať kým to prejde
natierala som s tantum verde, do dvoch týždňoch bolo po.
alpou????? prosím ťa ,toto nie...len betadine...a urýchliť hojenie sa nedá...
@patik114 za mňa odporúčam ovsené vločky. Neverila som tomu keď som túto radu našla, ale pre mňa to bola záchrana.. Syn mal min rok a fakt veľa a všade 😱 nedávala som žiadne Tantum verde ani púder, nič. Len som ho asi od tretieho dňa aj 5 x denne namočila do vane do ktorej som hodila ponožku naplnenú ovsenymi vločkami - malý ju stláčal a vytekala z toho taka biela voda a to mu zjavne pomáhalo.. Vôbec sa neskriabal 🙏Samozrejme, nebolo to žiadne dlhé kúpanie, ozaj len na pár minút sa ponoril, vytvorilo mu to taky akoby film na pokožke a šup von, poprikladat uterák na vysusenie.. Vyskúšaj, nám pomohlo.. Prajem skoré uzdravenie 🍀
My sme pouzivali tanna hermal lotio, vysusuje to mokvajuce vyrazky a potom uz len cakat. A hlavne nie je sa kam ponahlat, mam skusenost, ze po kiahnach moze byt dost oslabena imunuta, dieta po kiahnach dostalo hnisavu anginu.
alpu nie. nekupat dlho, len namacat - a v pohode viac krat za den. vyskusaj ten tanna hermal, tantum verde (toto sme skusali my) ... skus sucasne dat hned aj nieco na imunitu. 6 dni je len zaciatok ... treba vydrzat.
Ja som potierala svedskymi kvapkami, deti sa potom neskriabali a pekne sa to hojilo.
Aj u nás to trvalo tri týždne a ako čítam komentáre tak teraz neviem ci vaše deti sú iné alebo ten môj je iný ale vykupila som vtedy celú lekáreň, od hypeemangamu, cez betadine az po ten hermal lotion aj neviem co ešte. Už som si vlasy trhala z toho ze nič nezaberalo , malý ani v noci spat nemohol jak ho svrbelo všetko. Trhal toaletak od nervov po byte. A som si povedala ze dosť a šla kúpiť púder. Ci panečku , to bol zrazu kľud. Aká úľava. Už ostali len nervy z toho ze namiesto 2euroveho pudru som na tie kiahne vyspala pol vyplaty úplne zbytocne. Neni nad starú klasiku
Tiež som vyskúšala všetko.velmi zlý priebeh sme mali.este 27 deň sme mali nový vysev.cele to trvalo vyše mesiaca.nic nezaberalo ani púder.ostali nám hlboké jazvy ale naozaj hlboké.mnohe sa vôbec nezahojili.skusala som vitamíny na imunitu nasadiť a nič....každé dieťa je iné.dalsie deti mali 3 dní vysev a po 10 dňoch už nič....
u nás trvali kiahne skoro 3 týždne ....