Toto je otázka pre maminy, ktoré sa išli "dobrovoľne" infikovať ovčími kiahňami ku známym, aby ste to už mali za sebou. Ako rýchlo po infikovaní ste sa vyhádzali? díky
Syn dostal kiahne v skolke a prva dcera po nom 12 a druha 15 dni, inkubacna doba je 7-21 dni.
syn dostal v skolke a dalsi syn od neho za 14 dni dalsi syn dostal v skole ked bol prvak
my sme ich nedostali vobec a to sme boli v kontakte viackrát
decká z rodiny až po malé bejby chytili
,v školke tri krát boli a nás to uplne obišlo ,mna ale tiež ,ešte som nemala 😝 dobrovoľne sme sa boli infikovať a nič
Ja mám 6r. Syna a ten ich ešte nemal a ani v škôlke ich nedostal. Tak čakáme či niekto nám ich nedonese 🙂
ahojte, u nas to bolo do dvoch tyzdnov, moj maly ich chytil a ja a bratov maly ich mal do dvoch tyzdnov a jeho mala rocna sestricka ich dostala tiez po dvoch tyzdnoch. 🙂 ale sme radi, ze to mame uz vsetci za sebou
dik baby 🙂
My sme boli nechtiac s infikovaným chlapčekom, deti sa hrali spolu v izbe celé poobedie, ráno chlapček bodkovaný, moji chalni nič :D
@luciferkax inkubacna doba je 21 dni... Uz presli tri tyzdne ako ste boli v kOntakte s tym chlapcom?
@boska79 prešiel už mesiac :D
@luciferkax tak potom pohoda... 😉
má niekto skúsenosť?