Ako rozoznávate suchý a vlhký kašeľ kedy zmeniť sirup ?
pri suchom len kašleš a žiaden hlien.
ani moji nikdy nic nevykaslali, ale obcas im to tam chrci, akbby tam bol hlien. Ak nevies odlisit, pouzivaj Stoptussin, ten je na oba druhy kaslov.
Stoptussin by som dala urcite, utlmi drazdenie na kasel a zaroven hlien riedi. Po case sa mozno podari vykaslat, to uz by som skusila napriklad Solmucol, ale.aj to len cez den, podava sa max. do 17:00, ja som davala max. do 16:00.
Ďakujem za rady je za cely deň kašlania unavený a zaspal našťastie je v takej polohe, že aspoň chvíľu si tie pľúca odpočinú. Ďakujem za rady. Musím len dúfať ,že čoskoro sa to zlepší....
Aj my tal bojujeme. Dcéra (8) tiež veľmi kašle. Dávam stoptusin a pred spaním aj Fenistil. Občas už aj vykašle. Pomaly sa to zlepšuje. Musíme vydržať 😀
@petrapod Ja to rozoznavam podla zvuku. Ak si prave zdrava, skus si zakaslat. To je suchy kasel. Vlhky tak viac chrapci, chrci, my to volame "stary hrniec".
@marianarem no ja by som povedala že na nás sedí ten starý hrniec ale nič nevykašliava ani nič nesmela všetko mu zostáva v dutinách:(
@petrapod V takom pripade treba riedit hlieny, Sinupretom napr. ale aj cimkovek inym.
Ked zacne vykasliavat hlieny je to uz vlhky kasel