Ako riešite znamienka na tvári dieťaťa?

zuzinka888
19. dec 2022

Mamičky pomoc.Ako riesite zmamienka na tvary, krku- take co sa nedaju zakryt oblecenim?? Hned ako zoberiem maleho na ruky- hned mi ho skriabe, chce si ho vziat.... Uz neviem ako tomu zabranit. Chodit oblepena naplastami? Aj tie mu vadia. Len je nervozny. Ked ho vezmem a chcem utisit uz skriabe. Ked polozim reve a stale dookola. Ma 10 mesiacov takze vysvetlovat nema zmysel.

pribinak
19. dec 2022

@zuzinka888 však si to daj vybrať

tani777
19. dec 2022

@zuzinka888 ja som si dala vybrat 🙈 jedno som mala,co mi stale skriabala,tak som sa nazlostila a vybrali mi..nic ine nepomahalo.mozno na chvilu kojo nahrdelnik,ze ju zaujali tie gulicky,ale to nie stale

anjelicek26
19. dec 2022

Tak vybrat samozrejme... na tvari laserom najlepsie.

zuzinka888
autor
19. dec 2022

To najhorsie- na ktore najviac utoci je komplikovane. Je na krku nad tepnou velkost sosovice take vypukle. Nie iba fliacik. Samozrejme kontrolovane.A nechcem mat 8- 10 jaziev na tvary. Ci laserom je to bez jaziev? A ako je to cenovo?

anjelicek26
19. dec 2022

@zuzinka888 ano laserom je to bez jaziev... u nas robia 5 kusov/1 zakrok 130e...ale to bude vsade ine...

aknamorka22
19. dec 2022

Ja som si dala na tvári a krku laserom vypáliť asi 6 znamienok. Trvalo to 5 minút a platila som 120€. Bola to súkromná klinika. Vypáliť laserom sa dajú len vypuklé znamienka. Odporúčam ísť teraz lebo cez leto sa to neodporúča.

zuzinka888
autor
19. dec 2022

@aknamorka22 to vobec nevidno jazvy? Mihla by si mi napisat kde ti to robili? A nahodou nemas foto pred a po?

aknamorka22
19. dec 2022

@zuzinka888 fotky pred nemám a keď sa teraz pozriem do zrkadla, neviem kde presne boli tie znamienka. A to som mala dve také, že naozaj veľké tak pri uchu a tam nie je ani čiarka. Na krku som mala 3 také menšie. A ešte jedno som si dala na chrbte ale tam mi ostal taký hnedý fľak. Ale keď mi ho doktorka robila, povedala, že sa môže stať, že znovu to znamienko narastie. Prešiel rok, je tam hnedý fľak ale nad kožu zatiaľ nejde. Ale tam to neriešim pokiaľ nie je vystúpene. To som si dávala preč lebo išlo cez neho ramienko z podprsenky. Bolo mi povedané, ze ak by narástlo, mám prísť a znovu mi ho laserom odstráni. Chcem si dať ešte jedno na líci a pri nose po novom roku pred letom. Ja som bola v Žiline v Klinike zdravia.

katie253
19. dec 2022

@zuzinka888 laserom sa nedajú všetky znamienka vybrať. Ja som mala pri dolnej pere a mohlo ísť von len chirurgicky. To posúdi lekár, či môže laserom alebo len chirurgicky.
Bola som v apríli na klinike plastickej chirurgie. Jazvu mi skoro vôbec nevidno.

lucinka1988
19. dec 2022

@zuzinka888 laserom bez jaziev, po istom case ani stopy po znamienku