Môj maly ma chronické zapchy, kvôli tomu som ho ešte nedala do škôlky. Od septembra by som ho však už chcela dať no mám strach ako to bude s tými zápchami. Mame to dosť komplikované, berie aj liecik aby sa mu podarilo vyprázdniť. Keď to nanho príde musí byt úplne sám a my sa nesmieme pomaly ani pohnut aby nepočul že sme vedľa v izbe. Bojím sa že v skolke na to nebude mat klud a bude zadržiavať lebo keď je doma s kamaratmi vtedy aj keď mu treba tak radšej zadrží a hrá sa ďalej ako by mal ísť na záchod.
Myslite že by som mala ešte počkať s tou škôlkou a dať ho až do predškolskej? Deti má veľmi rad nerada by som ho pripravila o kontakt s nimi ale bojím sa lebo to jeho kakanie je ozaj trápenie
Moj uz prvak "nosil domov" cele 3roky...pol hodiny po prichode domov sa vykakal. Tusim ani najmensi v skolke nekaka, ale uz davno v nej nebol. Toho by som sa nebala.
@ukulela mam 2 deti a ani jeden v skolke nekakal. Starsi uz je skolak, a tiez v skole nikdy nebol na velkej potrebe.
A poznam vela deti, co v skole a skolke proste nekakaju.
Nedá sa to liekom/stravou načasovať na večerné kakanie? Ináč môj sa prvé dva roky v škôlke nevykakal. Doma lákal normálne. Neter sa v škole nevykakala hádam celý prvý stupeň. Tak možno bude aj tvoj len taký "domaserko".