Ako riešite škôlku a zápchy?

24. mar 2021

Môj maly ma chronické zapchy, kvôli tomu som ho ešte nedala do škôlky. Od septembra by som ho však už chcela dať no mám strach ako to bude s tými zápchami. Mame to dosť komplikované, berie aj liecik aby sa mu podarilo vyprázdniť. Keď to nanho príde musí byt úplne sám a my sa nesmieme pomaly ani pohnut aby nepočul že sme vedľa v izbe. Bojím sa že v skolke na to nebude mat klud a bude zadržiavať lebo keď je doma s kamaratmi vtedy aj keď mu treba tak radšej zadrží a hrá sa ďalej ako by mal ísť na záchod.
Myslite že by som mala ešte počkať s tou škôlkou a dať ho až do predškolskej? Deti má veľmi rad nerada by som ho pripravila o kontakt s nimi ale bojím sa lebo to jeho kakanie je ozaj trápenie

ukulela
24. mar 2021

Nedá sa to liekom/stravou načasovať na večerné kakanie? Ináč môj sa prvé dva roky v škôlke nevykakal. Doma lákal normálne. Neter sa v škole nevykakala hádam celý prvý stupeň. Tak možno bude aj tvoj len taký "domaserko".

euka210
24. mar 2021

Moj uz prvak "nosil domov" cele 3roky...pol hodiny po prichode domov sa vykakal. Tusim ani najmensi v skolke nekaka, ale uz davno v nej nebol. Toho by som sa nebala.

veronikaszabova
24. mar 2021

@ukulela mam 2 deti a ani jeden v skolke nekakal. Starsi uz je skolak, a tiez v skole nikdy nebol na velkej potrebe.
A poznam vela deti, co v skole a skolke proste nekakaju.