Dobrý deň mamičky poradte mi prosím čo mam robiť mam 5-týždňové dieťa a mame.problemi so zapchou nevie sa vykakat celý den len plače čo mam robiť už som zúfalá a plačem spolu so svojím synčekom
ak je na UM, zmenit mlieko. inak napr rektalna rurka?
@zuzinapipina UM pije
@lalia333 ake ma mliecko? Stolica nezapacha kyslo? Rektalnu rurku ste skusili? Je vyslovene zapeceny alebo ma redsiu stolicu?
@lalia333 môjmu malemu pomáhal tento čajík, dr mi povedala ako presne to mam miešať s UM, uz si prrsne nepamatam ako, ale miešala som to tusim namiesto vody s UM. A neskôr som mu dávala piť po trošičke, skus sa nato opytat doktorky a uvidis.
@vmatuscinova Beba optipro 1 pije .stoli nezapacha nnič take a redsiu ma stolicu
@lalia333 coliprev ste skusali? tie redsie stolice a nemoznost sa vyprazdnit maju casto pricinu v lktozovej intolerancii.
@vmatuscinova nie neskusala.ešte tienk kvapky
Vyskusajte tie kvapky, tie su velmi dobre a vacsinou hned zaberu a dieta sa potom dokaze vykakat.
@lalia333 ano su drahsie novyzera ze problem by mohla byt prave laktoza.
@lalia333 ako sa ma babo? Nieco sa zlapsilo ak ste uz skusili kvapky?
@vmatuscinova uz mam doma len sa bojim dat malému bez toho aby vedela pani doktorka nieže sa mu niečo stane od kvapiek
@lalia333 je to len enzym, ktory ak duetatku chyba a to robi problem, behom 1 ci 2 dni budete vidiet rozdiel. Aj pediatri ked su skuseni a pocuvaju mamivku casto odporucia tieto kvapky, ale jasne, kludne vopred skonzultujte, drzim palce
@lalia333 no prešla som si tym tiez, a je kojene alebo na UM?