Ahojte uz som sem dala podobny prispevok ci ide o pruh. Ale teraz by som sa chcela spytat, ci ste niektora prelepovali pupcek detom, ked ho mali pri plakani moc vystupeny. Ako sa to prelepuje ňurim na googli a nic som nenasla cim a ako sa to prelepuje. Dakujem Vam
Nasmu sa to stiahlo 0ekne samo. Ale ja som nasla na nete navod ako prelepovat, ze sa ma robit kozna riasa zo stran... ak by sme prelepovali, mysleli by sme, ze vdaka tomu :D ale nestihli sme zacat :D
@bobana297 je original leukoplast na pupocny pruh,treba pozret cez google,len to islo tazsie potom dole,my sle lepili zabalenou 2eurovou mincou a prelepili leukoplastom a pomohlo,po pravidelkom lepeni asi2mesiace,...ked som to potom povedala Mudr.tak mi to vyvratila ze 2e mincou v ziadnom pripade nelepit ked su nato specialne leukoplasty,ale pomohlo
Ahoj, jedna z mojich dvojičiek to mala, prelepovali sme to, na rehabilitácii, nám to sestrička prelepila takou špeciálnou modrou páskou, mala ju asi týždeň a super, stiahlo s jej to pekne, no predtým sme jej to ešte mi doma lepili spofaplastom a na pupok sme dali filcový krúžok, to manžel niekde vyhrabal