Ako prekryť znamienko?

pancake
30. jún 2013

dcera ma znamienko cez celý chrbatik.ma 2roky.ideme do zahranicia na dovolenku a chcem jej to nejako prekryť ale musí to byt 100%-tné. plavky jej to neprekryju,nadšívať nič nechcem.skor hladam nejaky gel ktorym znamienko potriem a vznikne na koži film. no veru netuším co by bolo vhodné.dakujem

trish31
30. jún 2013

@pancake cez cely chrbatik?Preco jej to nedate vybrat?

Ja som si znamienka prekryvala malym leukoplastami...ktore som mala vacsie

aristka
30. jún 2013

takže po prvé ak to má takto už jej to mali na postupku vyberať ,máte právo aj na zdravotnú indikáciu...a po druhé nič nenadšívaj pekne nech chodí aj do vody v tričku a pod to jej to ešte natri vysokým uv faktorm a tričká men ,aby nemal na sebe studené....a hľadajte dobrého plastického chirurga....

pancake
autor
30. jún 2013

to znamienko sa neda vybrať.je v koži.

aristka
30. jún 2013

@pancake máš to prediskutované s viacerými odborníkmi...lebo toto sa robí inak ako klasické znamienko...

pancake
autor
30. jún 2013

nemam s nikým.ale asi by som mala.myslela som ze sa s tym neda nic robiť.

monika15
30. jún 2013

@pancake urcite to ries , drzim palce a fakt len to tricko by som riesila ked su znamienka take velke na cely chrbat tak by som neriskovala....

aristka
30. jún 2013

@pancake takže moja buď smer kramáre plastická chirurgia alebo ružinov plastická chirurgia v BA,telefonicky sa objednajte na konzultáciu...ta toto máte zdravotnú indikáciu,robí sa to postupne a čim skôr tým lepšie a lepšie sa jej to bude hojiť....určite čim skôr potom chodte....

janinah
30. jún 2013

jedine tričko a to niekoľko,aby nechodila v mokrom..sú aj také súpravy resp. overaly z toho plavkového materiálu čo má aj nejako uv filter v látke,popátraj

sissy27
30. jún 2013
pancake
autor
30. jún 2013

jej to prve je krasne.dakujem za rady asi vyskušam objednat schodzku s plastickým chirurgom,aj ked mne sa zda,ze sa s tym neda nic robiť

usacek79
30. jún 2013

@pancake no ak je to znamienko, ako ma napr. Gorbacov na hlave - teda pigmentacia, tak sa to naozaj vybrat da len komplikovane, no na druhej strane to nie je ani take citlive, ako bezne znamienka... to ale samozrejme musi vyslovit kozny lekar, ako to je a co to je... Ale ja by som este teoreticky odporucala napr. daylong 40-50 faktor a nik potriet konkretne to znamienko, ja to tak s mojimi znamienkami robim (tymi vacsimi), ze na ne dam fakt hrubu vrstvu takehoto kremu...
ale naozaj aj tym trickom nic nepokazis, aspon bude mat aj ramienka chranene pred spalenim 🙂

pancake
autor
1. júl 2013

ano.je to take ala gorbacov.dakujem velmi pekne