V 4.roku zivota malo naso dieta po klasickej skolkarskej jesennej nadche s kaslom aj zapal stredneho ucha, aj s antibiotikami. Tie mamicky, ktore ste si tym presli u deti - zvykne sa to vracat pri kazdej nadche? Ako tomu predist? Odsavali sme sopliky, ale po par dnoch ostal len upchaty nos a uz nic neslo odsat. Kvapky do nosa sa nemaju viac ako par dni... ako teda docielit, aby nos nebol zapchaty? Pouzivate napr spreje s morskou vodou? Alebo ine triky? Ako tomu predist? Dakujem
Sice nemala nastastie zapal ucha ale mala som varovanie od lekara -odsavat odsavat-videl v usku uz daco.
Ja jej nasivin malo davam . „Objavila“ som morsku sol v spreji a to je bomba. Lepsie ako v ampulke.
Morskou nemusis setrit takze vytapat nostek a smrkat/odsavat….
@hennyinnsbruck mozes mi napisat znacku toho spreja?
@veve_ad ja zijem v at -ale znacka je jedno je to ten isty obsah hlavne nech je to v spreji👍
Sestra na moje odporucenie tiez skusila u malej tiez si to chvalila 😊
@veve_ad Kavova lyzicka soli na liter prevarenej vody...ak pouzijes sinus rinse, tak 1 sacok na 1 pouzitie https://etabletka.sk/obchod/neilmed-sinus-rinse...
@veve_ad Prvych 7 dni kvapky do nosa. Odpuchnuta sliznica je prevencia zapalu stredneho ucha. Ono aj tak potom uz ta sliznica taka opuchnuta nie je, aj ked este sople su..