Ako prebiehala črevná viróza u vášho dieťatka?

micha7
28. apr 2013

Ahojte maminky... chcem sa spytat ci niektorej z Vas malo dieta crevnu virozu a ako to prebiehalo?Mam 9 mesac.decerku,ktora ma od utorka crevnu virozu... hnacky mala 3 dni a teploty nad 38 st.tak 2 dni a zvracala len 1 den... tekutin pije dostattocne,ale ma dietu takze papa malo ... No co ma zaraza,ze dcerka je dost slaba,malatna ... nema silu lozit,ani hrat sa... je totalne vycerpana.. Moze to byt s tej choroby,alebo s toho,ze malo papa a este nema dost sil??? Som s toho uplne zmätena... ☹ zu je to 6-ty den..) je to normalne??? DAKUJEM

zuzi79
28. apr 2013

keď má moja dcérka pokazený žalúdok alebo tzv. "jednodňovú črevnú virozu" tak to rýchlo odoznie, tak za 2 dni, ale potom je tiež slabá, chuť do jedla prichádza pomaly, kým sa dá dokopy tak to trvá aj týždeň, a vždy aj pár kíl schudne. Ale naposledy mala rotavírus, ten bol teda niečo, trvalo to s horúčkami a hnačkami aj 10 dní, má to silnejší priebeh. Ja by som na tvojom mieste to išla určite konzultovať s pediatričkou, tým nič nepokazíš, ak si si neni istá čo ďalej.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirreckall
23. júl 2013

my sme mali hned teplotu skoro 39, vracala skoro kazdu pol hodinu, tak sme pekne nabehli na pohotovost...supli nas do nemocnice, lebo mala mala iba necelych 5 mesiacov... tam dostala infuzky...starostlivost v ziline no koment...my sme mali komplikovany zdravotny stav po inej stranke, mali nas dat na jisku a nedali... teplotu kontrolovali ako sa im hodilo... bola som rada, ze mam vlastny teplomer...nam to preslo asi po 5 dnoch ...z toho dva dni dostavala infuziu...ale vracala stale, az kym nemala uplne v pohode zaludok...a potvrdil sa nam rotavirus, ktory sme tyzden pred tym dostali zrovna na tom oddeleni, na pozorovani....no proste sila...ked sa nam to stalo asi o dva mesiace neskor...kupili sme kulisek roztok a liecili sa doma...na druhy den bolo dobre....

castania
23. júl 2013

Chvalabohu len má hnačku dva - tri krát ..mali sme to len dvakrát, my s mm úplne hotoví, horucky, hnačky, vracanie a maly úplne v pohode len zahnackoval....myslím že to kvôli tomu, že je stale kojeny, tak ma protilatky...možno...;)