Zdravim. Moj syncek je malicky ma 12 rokov ale len 131cm.Chodime na endo,za posledny polrok narastol len 1cm, volala mi dr.ze jeho vysledky su zle,odporuča snim ist do nemocnice na 3 dni kde sa mu urobia testy na rastovy hormon. Mate niekto skusenosti s tymi testami,ako to prebieha? Dr. mi povedala ze si mam rozmysliet ci suhlasim s testami,tak asi to ma neake rizika. Dakujem za kazdu radu.
@pirula5 ahoj ako ste dopadli so synom? Ja idem o týždeň tiež so synom 11 rokov a 127 cm na kramáre dúfam ze tam budem môcť byt s nim aj keď ma už 11r.nikdy ešte v nemocnici nebol.
@kvetkapataiova ahoj. Citam si tu diskusiu a nas caka presne toto vysetrenie v nemocnici tiez v oktobri. Syn ma 10,5 roka a 128 cm. My sme sice rodicia tiez nizsi, syn v podstate rastie, ale pod 3 percentilom. Testom.sa teda nevyhneme. Budeme v BB. Vies mi napisat k tomu nieco viac, dakujem. Vase skusenosti, akp sa dari tvojmu synovi...atd. fakt velmi dakujem.
@pirula5 ahoj. Pridaj sa do skupiny naše dieťa rastie pod 3 percentilom. Tam ti ženy poradia, veľa z nich pichá deťom rastový hormón a maju za sebou všetky vyšetrenia. Krásny večer prajem