Ako prebieha vyšetrenie trojročného dieťaťa na hematológii, reumatológii a imunológii?

rodinalel
21. apr 2022

Ahojte, prosim Vas mate skusenosti ako prebieha vysetrenie na hematologii, reumatologii a imunologii? Viem ze sa to lisi od diagnozy... ale tak cca aspon priebeh... vsade sa bude mu brat len krvicka z ruky? Dakujem

luccija
21. apr 2022

@rodinalel u munologa jej brali veľa ampuliek krvi a vytery.

rodinalel
autor
21. apr 2022

@luccija dakujem ❤

deti95060810
21. apr 2022

hematologia - zobrali krv ráno okolo 8 hod. a poslali do labáku...výsledok krátko poobede kde lekárka oboznámila rodiča s výsledkom a navrhla liečbu popr. kontrolu...

lulu2014
21. apr 2022

@rodinalel u vsetkych troch je najskor pokec. Najdlhsi bol na alergol.
Hematolgia - odber krvi . Nemilo nas prekvapili ked dcere zobrali zo zili /s tym som teda ratala … uz som myslela ze ok/ a zrazu este z prsta(to som uz necakala) To bolo vsetko aspon u nas. Vyskedky poslali postou kontrola o 6mes.
Imunologia .. prve bol iba pokec , popocuval, hrdlo pozrel, prehmatal uzliny na krku a spirometriu. Potom sme dostali termin na odber krvi. Tiez to bolo 5-6 ampuliek.
Reumatologia tiez pokec … potom sono vysetrenie klbov… (my sme mali aj rtg) a ak treba krv, vytery….
Ale niekedy sa da dohodnut s Dr ze jeden zoberie krv a druhy Dr da ziadanky prip.aj skumavky(ak ma ine specialne) a tym padom sa da vyhnut nejaku odberu. A samozrejme ak mate uz nejake vysetrenia zobrat vysledky.
No a potom podla vysledkov … sa “ide dalej” alebo len kontroly.
Drzim palce. 😊

rodinalel
autor
21. apr 2022

@lulu2014 dakujem ❤ a ak sa smiem opytat preco ste boli vy na tychto vysetreniach? Nas syn je nonstop chory... vzdy ked chytime chorobu tak mame bakterialneho povodu a crp okolo 100 .dakujem za odpoved

rodinalel
autor
21. apr 2022

@deti95060810 ❤dakujem

lulu2014
21. apr 2022

@rodinalel my presne kvoli tomu co vy… tiez z choroby do choroby… tiez vzdy nejaky 1,2 podnajomnici v nose … priedusky, zapal pluc… plus kozne veci… nooo nenudime sa.

rodinalel
autor
21. apr 2022

@lulu2014 hrozne s toto...a smiem sa opytat ako.ste boli s leukocytmi ked ste boli chori? Nam sa vzdy zvysuju... okolo 25... 20... ale pre tento posledny krat ze 36.... tak aj strach mam uz.... a ako sa Vam teraz dari... aj Vam nieco zistili?

lulu2014
21. apr 2022

@rodinalel napisem ss ak mozem

rodinalel
autor
21. apr 2022

@lulu2014 samozrejme dakujem