Ahojte, prosim Vas mate skusenosti ako prebieha vysetrenie na hematologii, reumatologii a imunologii? Viem ze sa to lisi od diagnozy... ale tak cca aspon priebeh... vsade sa bude mu brat len krvicka z ruky? Dakujem
hematologia - zobrali krv ráno okolo 8 hod. a poslali do labáku...výsledok krátko poobede kde lekárka oboznámila rodiča s výsledkom a navrhla liečbu popr. kontrolu...
@rodinalel u vsetkych troch je najskor pokec. Najdlhsi bol na alergol.
Hematolgia - odber krvi . Nemilo nas prekvapili ked dcere zobrali zo zili /s tym som teda ratala … uz som myslela ze ok/ a zrazu este z prsta(to som uz necakala) To bolo vsetko aspon u nas. Vyskedky poslali postou kontrola o 6mes.
Imunologia .. prve bol iba pokec , popocuval, hrdlo pozrel, prehmatal uzliny na krku a spirometriu. Potom sme dostali termin na odber krvi. Tiez to bolo 5-6 ampuliek.
Reumatologia tiez pokec … potom sono vysetrenie klbov… (my sme mali aj rtg) a ak treba krv, vytery….
Ale niekedy sa da dohodnut s Dr ze jeden zoberie krv a druhy Dr da ziadanky prip.aj skumavky(ak ma ine specialne) a tym padom sa da vyhnut nejaku odberu. A samozrejme ak mate uz nejake vysetrenia zobrat vysledky.
No a potom podla vysledkov … sa “ide dalej” alebo len kontroly.
Drzim palce. 😊
@deti95060810 ❤dakujem
@rodinalel u munologa jej brali veľa ampuliek krvi a vytery.