Žienky, neviete ako prebieha vyšetrenie u krčného lekára ? Ideme tam s dcérkou v septembri bude mať dva roky 🙂 poslala nás tam alergologicka kôli tomu že chrape a máva sopliky 🙂
@charlotteqq práveže dcérka je riadny streser 😀 a chcela som vedieť ako to prebieha či brať aj priateľa alebo to zvládneme samé ale bude to asi boj teda 😀 keď vidí doktora/ku neskutočný plač a začne ju triasť
@petra_s_ podľa mňa to jeden človek zvládne. Lebo sedíte v kresle a doktorka musí byť na Vás natlačená. Nám by vtedy pomohla sestrička. Ale sama sestricka zhodnotila, ze bol zlaty. Drzim palce. Oni su tam isto zvyknuti na revy 🙂. Takze klud a zvladnete to 🙂. Ja som stravila detstvo na orl a boli tam vzdy pocut vreskoty z ambulancie. Ale na orl nedam dopustit. Vzdy pomohli.
@charlotteqq ďakujem pekne za info 🙂 hádam zvládneme 😀 berieme aj starkú ktorá bude s mladším synčekom tak bude aj ona nablízku 🙂
Ja som bola prvy krat s mojou dcerou, ked mala cca 4 roky a mykala sa tam ako uzovka, museli sme ju so sestrickou dve drzat. Bola som z nej prekvapena, lebo nikdy nebola streser...len asi novy pocit - cosi cudzie v nose a hrdle ju rozhodilo. Pri dalsich kontrolach to uz bolo stale lepsie a lepsie. Oni su tam zvyknuti na vselico. Ked sedim v cakarni, bezne sa ozyvaju rozne revy z ordinacie, ked vysetruju deti.
@seahorse27 jejda no som zvedavá čo to bude pri tejto mojej malej strele 😀
My sme boli s 3jrocnou a paradoxne mala stress ked som ju mala pevne drzat... Ked sme to skusili stulom ze budevsediet len na kolenach a sam ahlavku drzst tak sa nechala bez problemov vysetrit....na kazde dieta plati nieco ine
@petra_s_ ja som bola s malou prvykrat,keď mala asi 2 a pol roka,tiež hodne chrcala nosom,tak nás tam dr poslala,ci tam niečo nema! Zvládla to úplne perfektne,a doteraz som na ňu veľmi pyšná,čo sa týka chodenia po dr,zvláda to ako dospela,bude mať 5! Ja som ju vždy pripravovala pred navstevou určitého dr,čo tam s ňou bude robiť a podobne,potom nemala žiaden stres
@petra_s_ posadíte sa s dieťaťom do kresla a budete držať tak ako Vám povedia. Hlávku možno. Pozrú sa do pusy, do nosa a do uší. Bola som so synom keď mal čerstvo dva roky. Možno spravia výter z nosa a krku. Záleží či je Vaše dieťa “streser”. Mám dvojičky a vtedy som si vravela, že dcéra by to tak dobre nezniesla 🙂. Syn to znášal dobre a bol zvedavý. Ani nemukol.