Dcerka mi odpadla, ma zvysenu hladinnu kalia, dnes sme voli u kardiologa vsetko ma ok
synovi robili EEG mozgu a potom klasika s kladivkom reflexy, chôdzu rovno, s predpaženými rukami, chôdzu so zavretými očami, trafiť si na koreň nosa so zatvorenými očami....
záleží asi aj od toho, čo konkrétne chcú vyšetriť
ale báť sa nemusíte
toto je také pohodové vyšetrovanie 😉
malemu pozerala s baterkou zreni ky, hrdlo, potom tym kladivkom poklopala po kolienkach a ruckach, myslim ze to je v pohode a navyse bola aj velmi prijemna lekárka! drzim palce nech to mas za sebou a hlavne nech je vsetko v poriadku!
Žani, ja som bola s oboma deťmi u pani doktorky Hanáčkovej, ona má ordináciu v nemocnici . Je hrozne milá . Vyšetrenie bolo absolútne srandovné , dcérka mala 5 rokov keď sme u nej boli a celý čas sa usmievala. Nič bolestivé tam neprebieha, ako tu maminky spomínajú-kladivko na kolená , potom zreničky pozrela, a dala nám termín na EEG , ani to nie je bolestivé a potom na CT hlavy. Na tom CT bola dokonca sama so sestričkou, ktorá jej to robila. Ja som zostala v čakárni a ona disciplinovane ležala , až kým jej nepovedali že hotovo.A potom ju odprevadili von ku mne do čakárne. S dcérkou som bola u nej kôli častým a pravidelným bolestiam hlavy. Všetky výsledky mala dobré , nakoniec diagnóza znie meteosenzitívna. Reaguje na každú zmenu tlaku v ovzduší, dážď, sneh , zamračené, vietor, teplo . 😒 teraz vidím dátum. Už ste tam boli ?
No toho sa netreba bat. Nasim obom detom robili sono hlavicky...tam mozno bude plakat...sono ci ultrazvuk...neviem co to presne bolo....a potom lekarka dieta vezme do ruk a robi s nim take pohyby, akoby lietadielko...netreba sa bat, este ma to kladivko na kolienka....vies...co ti klepnu po kolene a vyskoci ti noha. 🙂 naozaj sa netreba bat....aspon u nas prebiehali vysetrenia takto. Drzime palce