Ahojte, ako to prebieha? Čo zo sebou zobrať? Kázali nám iba športovú obuv, fľašu s vodou a uterák. Berie sa aj krv? Máme okrem EKG mať Záťažovy test a vyšetrenie pohybového aparátu.
Synovi stačila doteraz pečiatka od pediatra. Má ísť od jari do iného klubu, tak si to vyžadujú pred prestupom.
Polovicu vraj prepláca aj zdravotná poisťovňa?
@gazpalm čo si beriete zo sebou?
Tenisky ,voda, kratasy , dievca sportove veci( kratasove leginy a sportovu lambadu) ak prvy krat tak aj zdravotny zaznam som ja musela ..inak nic
1x ideme, záznam máme🙂 nám len tenisky a vodu, Ďakujem
máme skúsenosť z 2 športových ambulancií, krv brali v oboch.
Synovi krv brali. Bol 2x na testoch
To čo tu už popísali, vážili, merali, tlak, brali krv, musel priniesť aj moč, EKG, záťažový test beh a bicykel, kapacita pľúc, spirometria.
Ďakujem
Brali mu aj krv, aj moč mu skontrolovali, výška, váha, tlak, EKG v kľude, tuk na takej akože váhe s opierkami, fúkal.do.pristroja, ešte ho dr pozrel v stoji, chrbtica, kĺby kontroloval, potom išiel do druhej miestnosti šlapat. Výsledky má v poriadku.
Nie krv neberu...ja som nebola s detmi cele testy vo vnutri ...ale bicykluju s nejakymi srandami na sebe, meraju, vazia , maju nejaky test na pluca ...do niecoho silno dychali ..moje decka sa tam kazdy rok tesia 😉a to je tak vsade , najprv staci od pediatra a od cca 4-5 tej triedy je treba navstevovat sportoveho lekara kazdy rok...a je to naozaj lepsie, ak deti sportuju , aby boli primerane sledovane...a ano , polovicu ti poistovna preplati