Ako prebieha očné vyšetrenie u 18m detí?

janina3479
27. apr 2020

Ahojte maminky prosim vas pekne o vase skusenosti a celkovy priebeh ocneho vysetrenia u vasich deti, moj malicky ma 18mes. Zajtra nas caka prve ocne vysetrenie troska nam ubieha ocko ideme do ocneho centra v martine Uvea, prosim vas aku mate skusenost vy z tohto centra aky bol personál? Maly je citlivy a boji sa velmi lekarov preto mam z tohto vysetrenia strach.

hradnapani
27. apr 2020

aj ja som bola so synom v tomto veku. My sme mali vynikajucu milu lekarku a sestricky, takze to bolo v pohode. Popozerala do ociek, pomerala, sedel mi na kolenach. Akurat teda museli rozkvapkavat oci, tak to lezal na stole vtedy a sestricky ho pridrziavali a komunikovali s nim. UPlne bez problemov a to bol tiez z tych citlivejsich deti. Ale teda personal bol vynikajuci a to tiez asi vela robi. No a dolezite je, ze pokial mas ty strach, dieta to prebera. Treba sa ukludnit ;)

monjez
14. mar 2021

Baby, idem sa opytat, nas caka v UVEA v utorok vysetrenie, ked si poziadam, su ochotni kvapntu do oci malej na stiahnutie toho rozkvapkania? mne to ako dietatu robili, tak ci je taka moznost, mala je akcna, poobede bude chciet na bicykli jazdit a bude to hroza, ak sa to nebude dat.