Ako prebieha návšteva u detského gynekológa?

25. apr 2022

Ahojte idem rovno k veci. Hrozí nám návšteva detského gynekológa. Chcem len vedieť ako takáto návšteva prebieha? Čo sa bude diať ? Ide o moju 9 ročnú dcérku začala mať problémy tam dole (výtok) zajtra ideme k obvodnej ona ju vraj pozrie a na základe jej uváženia nás možno pošle na detskú gynekológiu ...máme z toho obavi :(

pribinak
25. apr 2022

Nič ti poradiť konkrétne neviem, ale vysvetli jej aspoň to že kde ju doktorka pozrie a možno postekli paličkou.
Radšej nech je na takéto veci pripravená ako veľmi nepríjemne prekvapená.

Ak by dcéra veľmi zle reagovala, ďalšie vysetrenie na gyn. môžete odmietnuť

lulu0123
25. apr 2022

Ja som bola so 4 rocnou a vysetrenie bolo uplne v pohode.Dopredu som ju na to pripravila.Sestricka aj doktorka boli velmi mile.Stale jej povedali co idu robit.Vzali jej ster palickou.Este jej tu palicku predtym ukazali.Akoze ona plakala aj tak,lebo sa bala.Ale 9 rocna je uz rozumna.Bude to v pohode.Ak ste z Ba.Boli sme v Ruzinovskej poliklinike.

svetlana16
25. apr 2022

Celkom ma zaskocilo ze to idete najprv riešiť k obvodnej lekarke.... Myslim, ze to bude pre nu neprijemne, ak sa dvaja lekári budú na nu pozerat v intimnej oblasti... Ku gyn. Nie je potrebny sprievodný listok, ja by som hned riesila gynekologa (nebude mat potom stres z pediatricky do buducna a bude vedieť ze je rozdiel gynekolog a pediater) a dcera ma 9rokov porozprávala by som sa s nou o tom, prezrela anatómiu a vysvetlila, ze tak ako lekar berie výter palickou z nosa tak to bude musiet urobit aj na intimnych partiách aby jej mohol pomôcť.... A určite gynekologicku nie gynekologa.... Aspon ja by som toto neriesila s obvodnou, ved nie je gynekolog...

eeffka
26. apr 2022

Ja len dufam ze nejdes riesit bezny fyziologicky vytok, 9r dievcata uz zacinaju teraz bezne