Ahojte, môj 4 a pol ročný je hrozne hanblivý, a tým pádom veľmi nechce spolupracovať u doktorov. Čaká ho veľmi dôležitá operácia v celkovej anestézii. Máme za sebou predoperačné vyšetrenie u všeobecného lekára, ktorý aj bral krv, boli sme u kardiológa ktorý robil aj EKG, a máme ísť ešte teraz v piatok na ARO do nemocnice kde ho idú operovať. Zaujíma ma čo tam vlastne budú robiť, aby som ho na to mohla pripraviť
skontroluju mu vysledky a stav chrupu (kyvajuce sa zuby a tak)
dceru pred operaciou len klasicky pozrela, usta, povedala nech vyplazi jazyk, opytala sa zo dve tri veci a pozrela vysetrenia a sli sme
Nic zvláštne,v podstate budú komunikovať viac s tebou, keďže je syn ešte malé dieťa.Zhodnotia výsledky vysetreni, či môže byť operovany v narkóze.
Budú sa ťa pýtať na alergie,či užíva pravidelne,nejaké lieky, koľko váži, či bol robený nejaký operačný zákrok u neho doteraz, či bol hospitalizovaný niekedy. Možno mu pozrú do úst, kvôli tomu,že bude intubovany,a ty podpises informovaný súhlas s anestéziou
Len zhodnotia všetky doterajšie výsledky. Nič špeciálne. Určite ho tak zbežne vyšetria, teda do úst mu určite pozrú, kvôli intubacii. Poučia vás, čo pred operáciou. Ak je rizikový, doporučia antialergicku prípravu napr...