Ahojte baby chcem sa spýtať dávam malej 4 tyzdnovej papat sunar HA 1 a keď prdka tak strašne to smrdí ako keby bola pokakana a neni. Môže tak male bábätko smrdlavo prdkat?
Moja mala má 2 mesiace a pol a je čisto na MM. Jej prdiky niekedy teda skoro stále dosť smrdia 😂 pediatrička povedala že niektoré bábätka prdkaju zapáchajúce prdiky a niektoré nie. A že veľa pri kojenich detickach spravi aj strava Maminy. Takze ja to nejako neriešim 🙂
Moj ked prdka do plienky, tak to necitim, ale ked mi prdne pri prebalovani rovno do tvare, konvalinky to teda nie su 😂
Moze byt, ze jej nesedi to mlieko. My sme davali Sunar Premium, ale isty cas sme pokusne presli na hypoalergenne od Nestle. Vtedy sme mali tento problem, po navrate k Sunaru to preslo.
Nas syn mal smradlave prdiky od narodenia. Ja som sa pocas tehotenstva tesila na tu ospevovanu babatkovsku vonu a vsetko co som citila, bolo kysle mlieko z grcky a prdy.😀😝
Raz ked mal asi 3 mesiace, sme isli k fyziorepeutke. Pred tym ako si ho zobrala na cvicenie som ho prebalila a ona mi ho podava, ze je pokakany... a ja ze vsak som ho akurat prebalila, asi si len prdol. Povedala, ze to nie je normalne ak dietatu tak smrdia prdy. Bol dokrmovany umelym mlieckom ale prosperoval aj kakal velmi pekne a tak som smradlave prdiky neriesila. Preslo to ked zacal chodit v 10 mesiacoch... smradlavo prdi asi stale ale uz to tak necitim, lebo ho nemam na rukach.🙂
Ak dietatko inac prosperuje a je spokojne, nebala by som sa smradlavych prdikov ale spytat sa na to mozes doktorky.
A este... davas probiotika?
Ja si myslim, ze ak prdka smradlavo, tak nieco nie je v poriadku s travenim. Ale ja nie som lekar. Syn bude mat rok a ani raz smardlavo este neprdel, ani po zavedeni tuhej stravy.