Ako prdká vaše bábätko?

13. apr 2021

Ahojte baby chcem sa spýtať dávam malej 4 tyzdnovej papat sunar HA 1 a keď prdka tak strašne to smrdí ako keby bola pokakana a neni. Môže tak male bábätko smrdlavo prdkat?

zuvelyn
13. apr 2021

Ja si myslim, ze ak prdka smradlavo, tak nieco nie je v poriadku s travenim. Ale ja nie som lekar. Syn bude mat rok a ani raz smardlavo este neprdel, ani po zavedeni tuhej stravy.

nikapuggioni
13. apr 2021

Moja mala má 2 mesiace a pol a je čisto na MM. Jej prdiky niekedy teda skoro stále dosť smrdia 😂 pediatrička povedala že niektoré bábätka prdkaju zapáchajúce prdiky a niektoré nie. A že veľa pri kojenich detickach spravi aj strava Maminy. Takze ja to nejako neriešim 🙂

babovka2321
13. apr 2021

Moj ked prdka do plienky, tak to necitim, ale ked mi prdne pri prebalovani rovno do tvare, konvalinky to teda nie su 😂

marianarem
13. apr 2021

Moze byt, ze jej nesedi to mlieko. My sme davali Sunar Premium, ale isty cas sme pokusne presli na hypoalergenne od Nestle. Vtedy sme mali tento problem, po navrate k Sunaru to preslo.

andreatytler
13. apr 2021

Nas syn mal smradlave prdiky od narodenia. Ja som sa pocas tehotenstva tesila na tu ospevovanu babatkovsku vonu a vsetko co som citila, bolo kysle mlieko z grcky a prdy.😀😝
Raz ked mal asi 3 mesiace, sme isli k fyziorepeutke. Pred tym ako si ho zobrala na cvicenie som ho prebalila a ona mi ho podava, ze je pokakany... a ja ze vsak som ho akurat prebalila, asi si len prdol. Povedala, ze to nie je normalne ak dietatu tak smrdia prdy. Bol dokrmovany umelym mlieckom ale prosperoval aj kakal velmi pekne a tak som smradlave prdiky neriesila. Preslo to ked zacal chodit v 10 mesiacoch... smradlavo prdi asi stale ale uz to tak necitim, lebo ho nemam na rukach.🙂
Ak dietatko inac prosperuje a je spokojne, nebala by som sa smradlavych prdikov ale spytat sa na to mozes doktorky.
A este... davas probiotika?

baristaart
Odpoveď bola odstránená
Zobraz