AHOJTE...viete mi poradit, ako mam pouzit tuto vodicku? malinka ma v puse tie biele skvrny aj biely jazyk. Kupila som ju lekarni v malej flaske, ale neviem ci to musim aj riedit, neviem ako casto ju pouzivat a za aky cas to malej zmizne. V nedelu mame krstiny tak by som bola rada, keby to uz bolo fuc. Dakujem za rady 🙂
@kajusska ahoj ja som ju mala ked mala mala 1mesiac potierala som si aj ja bradavky hned mi to pomohlo teraz ked uz ma mala 14m.to bol problem dostat do ust a vytierat nakoniec sme sli do lekarne a predali nam namiesanu tabletku zavolaj lekarke alebo sa porad v lekarni tabletku rozdrvis a vytieras ustočka u nas ju predavaju uz nadrvenu s hroznovym cukrom stoji to 0,60€ a malej to hned pomohlo hlavne nieje cela fialova v pooslednej dobe dost casto mame soor(zabku) normalne som namocila gazu a vytierala tiez som jej do toho namacala cumlik .
dat na vatovu tycinku-priamo namocit do roztoku...vytieraj 2-3x denne-uvidis podla toho ako dlho sa jej pusinka bude liecit.ale davaj obrovsky pozor lebo tie skvrny uz nevyperies ak niekdew ti kvapne alebo nebodaj sa vyleje 🙂