Ahojte casto chodim na tuto stranku a prezeram prispevky myslela som ze budem iba prezerat ale neda mi aby som sa s vami neporadila moj syncek ma 7 rokov chodi do druhej triedy nieje z tych priebojnych deti skor je taky bojazlivejsi ked nastupil do prvej triedy zistili mu poruchu sluchu 58 % na obidvoch stranach dostal nacuvacie pristroje strasne ma to trapilo lebo sme na to lekarov upozornovali ale u krcneho sme mali vysledky ok tak to pripisali tomu ze ma stale plny nos tak moze byt opuchnuty zvukovod ked nas vsak pani ucitelka upozornila poslali nas na specialne vysetrenia a bolo to ☹ myslela som ze si vyplaceme oci ale povedali sme si chvalabohu ze len to ludia sa trapia s ovela horsimi vecami je velmi zlaty sikovny v skole sa krasne adaptoval pani ucitelky ma rad aj kamaratov ma ale co ma teraz strasne trapi je ze ma tiky sklbe mu ruckami a lavu ruku mu sem tam akoby vystrelilo do vzduchu mame ist na neurologiu ale nechcem aby ho tam nadopovali liekmi ja som z toho strasne nestastna a on sam ma prosi aby som mu pomohla no ja neviem ako mame spolu pekny vztah vela sa rozpravame o skole o vselicom ani doma nezaziva nejake velke stresy tak neviem co to mohlo spustit prosim ak mate s tym skusenosti poradte nepomohla by nejaka terapia masaze alebo koniky neviem dakujem zo srdiecka za rady
Ale hipoterapia (koniky) je vyborny napad.ak nic ine,tak uvolni svaly a napatie.
@martinastaj rozmyslam, si tie mimovolne pohyby ruk nemohlo vyvolat pouzivanie nacuvadiel, kedze tvoj syncek zil dlho bez nich. Je to v tomto veku velka zmena a moze to dost zatazit organizmus, nervovu sustavu. Upozorni na to nedavne zavedenie nacuvadiel radsej aj neurologa.
A ak by to boli tiky, nemusis sa obavat, ze by ho na neurologii nadopovali liekmi. Existuju aj lieky proti tikom, ale sucasne trendy, hlavne v detskom veku, uprednostnuju nemedikamentozne metody podpory pacientov s tikmi. Ak vies po anglicky, tu si mozes pozriet seriu 9 videi o tikoch - je to velmi dobre spracovane - toto je iba 1.cast, potom si mozes pozriet aj dalsie:
Drzim palce na kontrolu u neurologa.
Dakujem dievcata zajtra ideme k neurologicke tak uvidime a od sluchadiel to asi nebude dostal ich v 1 rocniku a uz je druhak a postupne si zvykal tak neviem dakujem este raz 🙂
Ahoj.Tej neurologie sa neboj.Dr.mu len vyskusa reflexy objednaju vas na EEG.Ziadny strach 🙂