Ako pomôcť synčekovi, ktorý má už 2,5 mesiaca soplíky?

lastovicka01
14. nov 2012

kvapkame libenar, odsavame sopliky, mali sme z nosteka vyteru stafilokoka, vybrali sme pamycon, pri dalsom vytere uz nebol nalez, soplky na 3 dni ustupuli ale opat ich mame.davame teraz hnedu vodicku (len na tyzden sme to mali asi nepomohlo) , vybrali sme kvapky fenistil ale ani po tom som neviela zlepsenie. izbu vetrame,mokru plienku davame nad postielku, snazime sa aspon 2x denne chodit von a na noc davame do izby pokrajanu cibulu. mne uz pocas tehu zistli v spute ktore som vykaslievala klebsiellu. prejavolao sa to len catym vykaslievanim. brala som 2 x antibiotioka,ale nepomohlo to, plucna to uzavrela s tym ze antibiotika nezabrali a ze babatko by to nemalo ovplyvnit. ja zvyknem vyfukat sople a obcas vykaslievam. priatel teraz dostal suchy kasel a nas maly zacal par krat pokaslievat. neviem si uz rady co zmenit aby sme boli zdravy. ked sa nam da chodime do sauny otuzovat tak 2 x do mesiaca ked mame moznost. prosim o radu co zmenit aby sme imunitu posilnili a aby nas drobcek bol zdravy. dakuje.

smalova
14. nov 2012

a neboli ste u alergologičky? možno je na niečo alergický.

sosovica
14. nov 2012

Ahoj mame presne taky istý problem mojej dcerke zistili stafylokoka tak isto sme mali asi 4 krat Pamycon kvapky ktore absolutne nezaberaju ked nam ich dala pani doktorka,potom mame aj liberine....všeličo sme vyskušali...mame odsavačku na vysavača vynikajuca vec ktoru kombinujeme zo sprejom physiomer čže morska sol ktora sopličky uvolnuje a dobre to vytiahne....teraz mame obdobie ked to troška ustupilo,ale namiesto soplikov mame problemy s uškami :-/Takže držím palce

lejlla
14. nov 2012

joooj my sme na tom tak isto ☹ .ani nas teraz nezaockovali koli tomu...dali nam tiez physiomer,tusin od kaslu a tiez kazdu chvilu vysavac 😢 .snad to coskoro prejde...

vlnka81
14. nov 2012

skus sa opytat v tejto teme, je to o vitamine C, vynikajuca vec, mne zabera velmi dobre, ak by bol maly chory tak by som mu to tiez zacala davkovat.
najpr si ale pozri tuto studiu : http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf
tema:
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/vitamin-c-megaskorbicka-liecba-rady-a-skusenosti/