Dobre ráno, 3r. Dcérka uz mesiac kasle bud v noci alebo ráno, dýcha ústami, v nose jej chrapci. Brala uz rôzne lieky, tento týždeň som trvala na steroch, boli úplne čisté. Pediater si myslí, že to spôsobujú nosné mandle. Na krčom sme boli nedávno, v našom meste je len jeden, povedal ze ma zväčšené ale ze ešte to nieje na vybratie a poslali nás na krčné do iného mesta kde majú kameru a vedia jej tam lepšie pozrieť, termíny volne až na máj! 😞 tiež ma zväčšenu jednu uzlinu na krku. Žiadne sople ani nič také, proste nič nevyfuka len ma upchaty nos. Nemáte niekto skúsenosti ako jej mam skúsiť ešte pomôcť?
@pribinak a to deťom robia v narkóze alebo ako?
Nie, však to trvá doslova pár sekúnd. Tenucku sondu s kamerou jej dajú do nosa a pozru mandľu
@pribinak vďaka budem volať lekárke
A nezatekaju jej hlieny? Dcéra tak máva že nič nevyfuka pritom plný nos a išlo ju zadusit. Dávala som Solmucol, inhalovala, tymiánovu masť na hrudník a odsavala som s odsavackou a veru išlo dosť hlienov takých hustých že sa ani nečudujem že mala problém to vysmrkat. Ráno niekedy až na 4x po odsavani co sa jej uvolnil nos.
@fifina75 boli sme aj na kŕčom a uz 3x u pediatra ,vraj tam nič nemá, dýchanie všetko čisté. Len v tom nose jej stále chrápe a kasle v noci alebo ráno 😞
My mame to iste trojrocna vkuse ale ze vkuse kasel taky zo zatekajucich soplov. Poslala nas po dvoch mesiqcoch na rtg dutin a to teda upozornujem ze nemala ziadne sople navonok dychala cistucko a ze na rtg sa ukazali zatienene dutiny dala je atb.. berie ich 7 den a dnes dostala kasel zase suchy drazdivy a teplotu😰 ma obrovske nosne mandlw boli sme na kamere aj v hrdle ma velke tak je objednana na vyber ale az na august.. vraj to je koli tomu vsetko lebo ta mandla drzi v nose bakterie a sopel.. takze atb nepomohli a teraz meriam 38😰
Jaj aj nasa ma na krku uzliny a doktorka povedala ani jej to nehmatala ked som ju ziadala ze to ma z tych mandli ze to deti mavaju ked maju mandle velke lebo telo stale bojuje s infekciou
@masha123 nám povedali ze hlieny nemá, ale asi budem naliehat teda na rtg alebo co uz neviem co mam robiť s nou. Ešte ma napadlo ,že jej skúsim nasadiť sprej na alergiu čo má syn, či jej to nepomôže, už som zúfalá. Prajem dcérke veľa zdravia
Objednaj ju na endoskopiu čím skôr