Ako pomôcť 1,5 ročnému dieťaťu s bolesťou bruška?

evitka83
4. mar 2016

Kocky poznate niekto nejake tajne tipy na pomoc pri bolesti bruska pre 1,5r dieta? Klasicke veci nezaberaju. Probiotika, harmancekovy/fenyklovy caj, infacol, masaz bruska. Berie ATB Augmentin a musime to dobrat, ale v noci sa budi, ze ju z toho boli brusko. Uz neviem, co s tym mam robit, aby som jej pomohla, vzdy sa len uplace znovu k spanku ☹

maslenka47
4. mar 2016

@evitka83 ako si prisla na to, ze ju boli brusko? Taketo male dieta si casto neuvedomuje co znamena "boli brucho" a len opakuje naucene frazy a odpovede. Ak ju neboli cez den, ked sa hra, tak asi najlepsie pomoze si to nijak specialne nevsimat.

dorotka202
4. mar 2016

No u nas sa tak prejavila reakcia na antibiotika.mala rok.bola chora.dostala antibiotika a po dvoch hodinach rev.doslova vreskot.urcite ju bolelo brusko.tevala celu noc.tak sme sli na pohotovost tak tam nic nezistili.ze ju mozno usko boli a dalej mame brat tie antibiotika.ale po dalsej davke zas rev.boli akurat vianoce.tak uz sme nevedeli co robit a tie antibiotika vysadili.a od tej chvile bolo vsetko ok.ziaden plac a kasel tiez postupne nejak presiel.takze odvtedy ten druh antibiotik neberieme.ale ked vravis ze to musi dobrat.ja by som mozno zavolala doktorke.ci ich nemoze zmenit na ine antibiotika.nam ta bolest vzdy prisla tak po dvoch hodinach od vzatia.ak ju boli naozaj to brusko,moze mat na ten druh antibiotik alergiu.