Ako podávať Diflucan prášok?

sunny15
4. júl 2013

Ahoj,dnes sme boli u dr. a dali na soor-žabku diflucan prašok...ale je toho dosť malo a kazala ze to mam zriediť s 10ml prevarenej vody...a tym to malemu vytierať pusinku...lenze teraz neviem ci to mam zarobit cele alebo na viackrat?lebo ona mi to dala v tekej flaske a nemam ani pribalovy letak ani nic...esteze som si zapamätala názov lieku...poradite dakto?dakujem

xlucia
4. júl 2013

prevaris vodu, nechas riadne vychladnut, naberies cistou striekackou 10 ml vstreknes k tomu prasku a riadne pretrepes. potom si kvapnes na cisty umyty prst a riadne niekolko krat vytries dietatu pusinu. opakujes niekolko krat denne

aristka
4. júl 2013

inak dievča, na žabu ti dala atb,akože nechápem...probiotiká ,fialová alebo ružová vodička alebo Na Bic rozrobené v troche vody a hlavne probiotiká a pri najhoršom nizoral tabletky rozdrviť... ☹

annalena
4. júl 2013

suhlas s xlucia

@aristka diflucan nieje antibiotikum!!. je to antimykotikum a dava sa aj pri soore. nizoral ma horsie neziaduce ucinky a u deti do 2 rokov sa nema davat.

svetlusska
4. júl 2013

mne to lekarka kazala rozrabat tak ako pisala xlucia, len mne povedala ze vstreknut do flasticky 2,5ml a potom pretrepat, natiahnut 1 ml a pomalicky vstrekovat malemu do ustociek...tak som to robila po 2 dni...ja som ale mala malicku flasticku tak mozno preto len 2,5ml...a tiez mi vravela ze to potom mam skaldovat v chladnicke.

evii
5. júl 2013

@sunny15 Ved pribalovy letak najdes v pohode na nete,aha
http://www.pfizer.sk/files/produkty/diflucan/pi...
😉