Ako podať Wobenzym 3,5 ročnému dieťaťu?

netka96
29. okt 2015

Dobrý deň,
prosím viete mi niekto poradiť ako podať 3,5ročnému dieťaťu Wobenzym? Mnohé píšete, že ho používate. Ja ho neviem do malej dostať ☹
Za každú radu ďakujem.

janinah
29. okt 2015

a je nutné,aby ho brala? prečo? kto ordinoval? len ty? sú potrebné relat. vysoké dávky,aby mal efekt a ak to nie je nutné tak by som dieťa netrápila,nehovoriac o tom,že je "ťažký na žalúdok"

kamilkaq
29. okt 2015

V žiadnom prípade dieťaťu Wobenzym nedávaj. aj keď má 3,5 roka, no stále sa neskutočne rýchlo vyvíja a skôr mu tým môžeš uškodiť ako pomôcť. Ak to chceš skúsiť tak najprv zbehni za doktorom, ten ti poradí či môžeš.

veronikax
30. okt 2015

Ahoj 🙂 Wobenzym davas koli imunite ? 🙂 My davame Imunoglukan. Nasa sirupy nema rada...len tabletky spapa...ale vyrabaju aj sirupceky. Tie su lacnejsie ako tabl 🙂 Nasa malicka ma 3,5 r. 🙂 Imunoglukan nam poradil pediater 🙂

katka1981
30. okt 2015

podla mna nie je vobec vhodny pre dieta. Nemam s nim osobnu skusenost, poznam serrapeptazu, to je tiez fantasticky enzym, podla mna lepsie neexistuje a to deti nesmu. Napis vyrobcovi, nech ti napise aku davku. Wobenzym ma na stranke urcite kontakt, ja by som sa pytala tam.

lemurko
30. okt 2015

Neviem teda na co to berie, moj mal tiez 3,5 roka, bral ho mesiac po operacii, nasadili mu ho este v nemocnici (teda odporucili, my sme kupili a bral ho este aj v nemocnici kym bol). A normalne sa mu to dalo vysvetlit, ze proste preco to musi papat. Ale teda on si presiel svojim a dost to vsetko co sa okolo neho dialo chapal a neviem ci som v tej dobe od neho pocula nejake nechcem, nebudem. A to je dost papulnaty a trvdohlavy. Ale skratka nejako vtedy pochopil dolezitost. Ci je tazky na zaludok neviem, malemu zle nebyvalo, ale na normalnu stravu nabiehal postupne. Akurat strasne smradlavo kakal.