Ako podať Dulcosoft na zápchy?

lucana82
22. máj 2021

Maminky prosím ako podávate sirup Dulcosoft na zápchy. Moja malá mi to absolútne nechce. Ked sa podarí, vypluje... ani v pití to nechce.
Prosím nemáte nejaký tip????

ivula0807
22. máj 2021

Nasa si pyta mlieko rano, nalejem jej to do mlieka a pretrepem. Vypije bez problemov, Dulcosoft je bez chuti a zapachu cize by to dieta nemalo spoznat, ze to ma v piti. Teda moja mala na to neprisla.🤷‍♀️

monika1575
22. máj 2021

aj my sme to skusali..tiež mame stale problemy so zapchou...tiez to moc nechcel piť ..ale skušame Forlax 10g- sacok mame aj na 3x..max davka pre male deti je 4g za den...je to prašok , ma taku malinovu prichuť,zamiešam do jogurtu, jablkovej kaše a pomáha nam tuším lepšie ako sirup.. a ešte je jedne prášok v lekarni Physiomanna baby - to je bez prichute.. pridam do mliečka vypije a pomáha nam to..

lucana82
autor
22. máj 2021

@monika1575 a koľko mate prosím rockov? Lebo naša ma len 20mesiacov. Dulcosoft je až od 2rokov. Tak sa aj čudujem ze nám to poradili na Gastre. Ale vobec jej nezaberal Duphalac

monika1575
22. máj 2021

@lucana82 moj ma 28mes..trpi s tym uz asi rok..skusame vsetko mozne..aj slivkovu stavu..slivky..ovocie..a tento Dulcosoft mame asi mesiac doma..po 3 tyz mininalna zmena vo vyprazdnovani..po Forlaxe sa mu to upravilo po tyzdni..ale tiez sa to nemoze davat dlhodobo..

lucana82
autor
22. máj 2021

@monika1575 ďakujem