Maminky prosím ako podávate sirup Dulcosoft na zápchy. Moja malá mi to absolútne nechce. Ked sa podarí, vypluje... ani v pití to nechce.
Prosím nemáte nejaký tip????
aj my sme to skusali..tiež mame stale problemy so zapchou...tiez to moc nechcel piť ..ale skušame Forlax 10g- sacok mame aj na 3x..max davka pre male deti je 4g za den...je to prašok , ma taku malinovu prichuť,zamiešam do jogurtu, jablkovej kaše a pomáha nam tuším lepšie ako sirup.. a ešte je jedne prášok v lekarni Physiomanna baby - to je bez prichute.. pridam do mliečka vypije a pomáha nam to..
@monika1575 a koľko mate prosím rockov? Lebo naša ma len 20mesiacov. Dulcosoft je až od 2rokov. Tak sa aj čudujem ze nám to poradili na Gastre. Ale vobec jej nezaberal Duphalac
@lucana82 moj ma 28mes..trpi s tym uz asi rok..skusame vsetko mozne..aj slivkovu stavu..slivky..ovocie..a tento Dulcosoft mame asi mesiac doma..po 3 tyz mininalna zmena vo vyprazdnovani..po Forlaxe sa mu to upravilo po tyzdni..ale tiez sa to nemoze davat dlhodobo..
@monika1575 ďakujem
Nasa si pyta mlieko rano, nalejem jej to do mlieka a pretrepem. Vypije bez problemov, Dulcosoft je bez chuti a zapachu cize by to dieta nemalo spoznat, ze to ma v piti. Teda moja mala na to neprisla.🤷♀️