Ako opraviť rozprašovač na ústnom spreji?

zlata2
27. dec 2013

ahojte kúpila som ústny sprej s predĺženou paličkou rozprašovača (pneumovit sept)..nefungoval vôbec nestriekal, aby som nemusela ísť nazad do lekárne reklamovať -preložila som teda uzáver s tyčinkovým rozprašovačom, z iného dobrého(anginal šalvia), (aby som mohla užívať ten čo som kúpila najnovší) asi na dva použitia striekal huráá som sa tešila a keď postál potom už nefungoval...skúsila som ešte jeden preložiť čo sme doma mali a..to isté....je možné, že som to pokazila tým, že som to otvorila a dostal sa tam vzduch? veď to bola normálna fľaštička a nie zapečatená pod tlakom..ako sa to dá dať do funkčnosti? máte niekto také skúsenosti? ja som si teda tým vymieňaním narobila škodu, lebo sa pokazili aj dva funkčné.. ☹

alami
28. dec 2013

@zlata2 a striekala si ho v správnej polohe? myslím hore dnom, ako sa má? lebo inak sa pokazí, tak či to nebolo tým. Skús teda dať do správnej polohy a niekoľkokrát stlačiť, či sa nespamätá.

zlata2
autor
31. dec 2013

@alami po pravde to ma ani nenapadlo striekať hore dnom..doteraz som stále striekala tak, aby bola pumpička ponorená v tekutine..inak si neviem predstaviť ako by to fungovalo keby to malo byť hore dnom..ale vyskúšam ďakujem

alami
31. dec 2013

@zlata2 beriem späť 😅 pozrela som teraz na nete, to je klasická fľaštička, to máš striekať v bežnej polohe, tak si dobre striekala. A nebolo tam treba pod tým rozprašovačom niečo otvoriť na prvýkrát?