Ahojte, malý sa v nemocnici nachladil, keď dýcha tak doslova chrci. A ma sopliky, ako ich mu mam odstrániť. Odsávačku veľmi nechcem použiť, neviem ani ci môžem pri takom malom babatku
Jedine odsavackou, nic ine mu dat nemozes..musi to ist von, aby mu nezatekali a aby mu to nepreslo na priedusky...presla som si tym nedavno...su take ampulky s morskou vodou, libenar napr... to das a odsajes...a ak to ma naozaj moc, tak este su kvapky do nosa priamo od narodenia..
@vasjar my od asi 2 týždňov používame stále, tiež vtedy začal soplikovať.
Ústna nám šla slabo (mám malé pľúca 😂), a vysávačom za sekundu "až z mozgu" vytiahne a malý spokojný 😁 a vôbec mu nevadí.
Ak si vieš nastaviť na vysávači ťah, tak si daj na najslabší, ak sa bojíš. Ale neboj, neublíži mu to, pomôže.
Neboj sa tej odsávačky na vysávač, tak pomôžeš bábätku najviac
@vasjar moc na výber nemáš, buď ho necháš zasoplene alebo pouzijes odsávačku. Nie je to nič hrozné ani to neškodí. Zvlhči nos fyziologickým roztokom, v lekárni ti poradia aj pre také malé bábätko a odsavaj. Najlepšia je odsávačka na vysávac, sama som si ju skúsila priložiť a nič to nie je, ma to jemný ťah, nemysli si, že je to ako keď vysávas.
Ďakujem dievčatá, tak som odsala odsávačkou, a riadny sopeľ vyšiel, syncek je spokojnejší 💙
@vasjar mozes pouzit odsavacku. Su aj "rucne" nie len na vysavac.