Ako odstrániť soplíky 5-dňovému bábätku?

vasjar
10. apr 2023

Ahojte, malý sa v nemocnici nachladil, keď dýcha tak doslova chrci. A ma sopliky, ako ich mu mam odstrániť. Odsávačku veľmi nechcem použiť, neviem ani ci môžem pri takom malom babatku

kapanek1
10. apr 2023

@vasjar mozes pouzit odsavacku. Su aj "rucne" nie len na vysavac.

zuzkacik4
10. apr 2023

Jedine odsavackou, nic ine mu dat nemozes..musi to ist von, aby mu nezatekali a aby mu to nepreslo na priedusky...presla som si tym nedavno...su take ampulky s morskou vodou, libenar napr... to das a odsajes...a ak to ma naozaj moc, tak este su kvapky do nosa priamo od narodenia..

vkatush
10. apr 2023

@vasjar my od asi 2 týždňov používame stále, tiež vtedy začal soplikovať.

Ústna nám šla slabo (mám malé pľúca 😂), a vysávačom za sekundu "až z mozgu" vytiahne a malý spokojný 😁 a vôbec mu nevadí.

Ak si vieš nastaviť na vysávači ťah, tak si daj na najslabší, ak sa bojíš. Ale neboj, neublíži mu to, pomôže.

beata_k
10. apr 2023

@vasjar Nastriekat morsku vodu a odsat vysavacom. Je to par sekund

nikdenikto
10. apr 2023

Neboj sa tej odsávačky na vysávač, tak pomôžeš bábätku najviac

janka_266
10. apr 2023

@vasjar ústne odsavackou alebo skúste vatovou tycinkou namočenou v morskej vode jemne vytriet.

nikpa
10. apr 2023

@vasjar moc na výber nemáš, buď ho necháš zasoplene alebo pouzijes odsávačku. Nie je to nič hrozné ani to neškodí. Zvlhči nos fyziologickým roztokom, v lekárni ti poradia aj pre také malé bábätko a odsavaj. Najlepšia je odsávačka na vysávac, sama som si ju skúsila priložiť a nič to nie je, ma to jemný ťah, nemysli si, že je to ako keď vysávas.

vasjar
autor
10. apr 2023

Ďakujem dievčatá, tak som odsala odsávačkou, a riadny sopeľ vyšiel, syncek je spokojnejší 💙