Ako odstrániť grckanie bábätka?

janulik66666
18. jan 2016

Čaute holky. Keďže moja malá si grckala z nutrilonu profutura, skúsila som dnes nutrilon AR 1. Chcem sa Vás opýtať, dajú sa mielka miešať jedno s druhým, ak áno, v akom pomere. A ako viem, že dieťa grská veľa alebo málo. Keďže je to moje prvé bábo, neviem to porovnať, čo je veľa grckania a čo je málo grckania. Vďaka za príspevky.

narayan
18. jan 2016

... radšej by som dala do UM prášok na zahustenie NUTRITON tiež od Nutrilonu, majú v každej lekárni. Nám krásne to zahustenie pomohlo a viac negrckal, potom som ho okolo 4.m postupne vysadila. Mliečka by som asi nemiešala

sasa1983
18. jan 2016

Nemiesat,nikdy!asi musis vyskusat viac veci ale kazdopadne fyziokogicky reflux sa upravi postupne,u nas cca 5mesiacov. Pozeraj,ci pribera a dobre sa jej dycha,inak s tym vela nenarobis. Ak by sa to zhorsovalo smer gastroenterolog.

priora
18. jan 2016

Mne tiež maly veľa grckaval a lekárka nám odporúčala nutrilon ar, a boli sme v nemocnici a tam mal sono a hned mi zakázali dávať to mliecko robilo mu ešte horšie než normálne že to ma ako "kameň" ci ako to vtedy nazvala

lubi40
19. jan 2016

Mne tiez maly vela grckal, ale kedze bol kojeny a pekne priberal a nejako ho to netrapilo (nemal bolesti) tak som to neriesila. S toho zahusteneho mlieka maju niektore deti koliky, ale treba vyskusat. Moj prestal grckat, ked som zaviedla prikrmy. Normalne to prejde same, ked deti zacnu viac sediet a maju tuhsiu stravu. Mozes ho skusit dat na vankus, aby bol v mierno naklone, aj postielku podlozit na jednej strane. Ale ak nema bolesti a je to len o tom, ze ho treba 3x denne prezliekat, tak si myslim, ze je to ok.