Poraďte mi techniku odberu prosím. Mám čakať kým začne močiť a odsledovať, či ide moč nalepeného sáčku alebo stačí nalepiť a normálne zabaliť do plienky? ďakujem
no my sme skúšali asi 5x, a ten sáčok nič moc, nakoniec som rozstrihla sáčok a podložila pod malinkú a takto sme moč odobrali a preliali do skúmavky 🙂
Mne taky sacok aj synovi aj dcere jednoducho nalepili u lekara a poslali ma do cakarne a ze im mam davat pit a cakat, kym sa vycikaju...
Teda nalepila to sestricka, dala som spat plienku a obliekla a cakala, kontrolovala som sem-tam, ze ci "uz" 😉
Nám sa to 2x do toho sáčku nepodarilo , neviem či sme to nevedeli dobre nalepiť alebo prečo... nakoniec sme to vyriešili tak, že som bambulku nechala odbalenú a čakali sme s odberkou kým spustí prúd a bolo 😀
nam sa sacok tiez neosvedcil....tak som ju rozbalila a cakala som s poharikom od vyzivy a potom som preliala do skumavky
ichbinich dobrý nápad my ideme zajtra na odber moču
My moč naberáme často. Kým je dieťatko také maličké najlepšie je nabrať priamo do skúmavky. Je to síce zdĺhavé a niekedy čakáš stráááášne dlho ale máš najnižšie riziko kontaminácie (za predpokladu že maličkú predtým poriadne vyumývaš) žiadny nočník, poháriky, prelievanie alebo iné zlepšováky sa neodporúčajú, dokonca niektorí lekári tvrdia že ani nie sáčky nie sú sterilné 😒
my sme kupili v lekárni petriho misky, vysterilizovala som ich,utrela sterilnym stvorcekom, polozila do nocnika a mala sa pekne vycikala a zaniesli sme lekárke
Mne kazala dr.dat sacok a zabalit do plienky.nakoniec sme to aj tak,riesili tak,ze bola,rozbalena a cakali sme,nez zacne cikat. A odobrali sme,moc do skumavky,lebo do sacku sa nam,to nikdy nepodarilo.
odporucam vstat skoro rano a hned po zobudeni to zrealizovat. Malu dobre vyumyvat aj mydlom (dr.odporucenie) a cakat.