Ahojte dievčatá,
prosím vás o rady, čo môžem dať ročnému synovi na odhlienenie. Veľa soplí a kašle (kašeľ vyslovene vlhký, hlienovitý). Odsávam ho, cez deň funguje normálne, ale v noci vôbec nemôže spať, zle sa mu dýcha. Sinupret doňho neviem dostať.
Ďakujem!
@murko14 aj hedelix je super 🤗
Ak mate inhalator, tak skusit aj inhalovat cez den, par krat aspon na chvíľu... A stoptussin je fajn tiez
@murko14 ja som odsávala aj v noci, hoci aj 3-4 krát. Ak sú hlieny husté, najskôr ich zriediť Sterimarom, potom odsať, prípadne dať ešte sprej do nosa. Ja sama neviem spať a dýchať pritom ústami a hrozne mi vadí ak dieťa nemôže dýchať nosom v noci, tak ich takto obťažujem po nociach :D
Mne lekárka prospan neodporúčala že nie je dostatočne silný, že radšej mucosolvan junior alebo solmucol
Dala by som určite sprej do nosa na noc. Na odhlienenie je aj divozel. Ale neviem či môže aj ročné dieťa čajík.
nas ked ma len naznak nadchy, vzdy na noc zapinam difuzer - eukalyptus, mata, pripadne dat mokru plienku na radiator, blizko postielky, jednoducho zvlhcit miestnost, pomoze. pripadne ak ti nevadi smrad tak do misky nakrajat cibulu a dat blizko postielky🙂
@murko14 prospan sirup je od 0m ;)