Ako pomocť dieťaťu na silný dusivý neutíchajúci nočný kašel po bronchitíde. Kašle aj cez deň sle noc je tská že lapá po dychu a zvracia z toho kaďla. Dýchanie je už čisté ale kašel je rovnaký, nič ns neho nezaberá. Sme ešte krátko po, berieme ešte atb., ale tento kašel neustupuje. V noci je dusivý lapavý aj cez deň a tiež počas dňa odkaďle chraplavo. Nerozumiem tomu.
Za mňa astma, takže ventolin, inhalovamie a tak,na roztiahnutie pľúc niečo hlavne a na noc antihistaminiká
@basulaak
@danielahamar nemali sme ziadny vyter, chora bola len od minuleho stvrtka, najskor prechladnuta par dni a potom sa pridruzil kasel, cim dalej sa zhorsovalo, zacali teploty a u dr. zapal priedusiek, dobrala atb. priedusky ciste, kasel chraplavy, zo 3x chyti raky dusivy, a v noci zo spanku tiež. Predpisala atb este. Citala som ze kasel moze trvat aj 3 t. ci nemal niekto skusenosti s bronchitidou..
Na prieduskach nepocula uz nic, ale myslim, ze stale jej zatekaju sople, von jej nejde nic, aj ked fuka,
Môj mal od roka do 3 rokov stále bronchitidu, pokiaľ nestanovili astmu, však to píšem. Pol roka už bude na spreji denne 2x1vstrek seretide
Ak ste po vyteroch a tie boli negativne tak skus inhalaciu. Pomaha regenerovat sliznicu pluc, precistuje a riedi hlien.