Ako majú zahnutú chrbticu vaše bábätka?

amer666
29. sep 2023

Ahojte zaujíma ma ako majú zahnutú chrbticu vaše bábätka keď sedia lebo môj malý keď sedí je strašne zahnutý a ma len rok a 3mesiace 😏

diewcatqoo
29. sep 2023

Ahoj, ja si spominam, ze moje dieta v tomto veku sedelo ako podla pravitka. Uplne vystrety rovny chrbat, az som si ho fotila 🙂

anjelicek26
29. sep 2023

Treba ukazat pediatricke + skuste detske plavanie... na posilnenie chrbtice to robi zazraky, len musite chodit pravidelne...

anavixy
29. sep 2023

Pokial stale sedi s gulatym chrbatom, tak to nie je dobre. Ak je to len obcas ked uz sedi dlho napr, tak to nevadi. Kedy si sam sadol? Neposadzovali ste predcasne? Najlepsie by bolo vyhladat detskeho fyzio nech to posudi a da vam cviky a tipy na spevnenie 🙂

minesasubu
29. sep 2023

Nas ma rok a 2 mesiace a sedi rovno , nie je dobre ked dieta takto sedi
odporucam smer fyzio treba posilnit chrbat a brusne svaly

deedol
29. sep 2023

moj tak sedi, ked sedi napr. na koberci, ze ma nohy pred sebou. ale na stolicke so spustenymi nohami sedi rovno. chodime na kontroly k rehab lekarke, vzdy sa zatial vyjadrila, ze je to ok. ako maly cvicil na oslabene brucho a chrbat, momentalne nemusi, ale je sledovany.

denuss
29. sep 2023

@amer666 mame 8mesacne a ma uplne rovny chrbatik

idemo
29. sep 2023

Aj môj syn (22m) sedi s guľatým chrbátikom. Chodili sme rok ma fyzio lebo sme mali trosku pupočny pruh a diastázu na brusku. Nám fyzi odporúčila kúpiť taku malú masážnu loptičku a vždy ked vidíme že sedí pohrbený s loptičkou mu prejsť po chrbte a on sa pekne narovná plus cvičiť bruško😉