Ako liečite hnačku u svojich detičiek?

svetlusa12
6. jún 2013

Moja dcéra včera v jasliach zvracala a má silnú a veľmi riedku hnačku. Poraďte ak ste už dačo podobné riešili ... teplotu nemá.

renab
6. jún 2013

@svetlusa12 z receptov starých mám: čučoriedky, horká čokoláda, horčica alebo čaj z horčičného semena

albao
6. jún 2013

Jednoznacne dieta a ked zacnete so stravou, tak hlavne zeleninka - mrkvicka na prvom mieste 😉 Raz mi to pediater vysvetloval a v podstate sme na tyzden vyhodili vyzivku, jogurtiky, ... a nasadili pekne ryzu a zeleninku. 😉

maminag
6. jún 2013

z prírodných ryža, mrkva, banán, čučoriedky, a z tých z lekárne smecta, kvapky Hylak, a hlavne nech pije veľa tekutín, aby sa neodvodnila........podržať trochu diétu.......skoré uzdravenie ........ 🙂 😵 😀

kremko
6. jún 2013

5 dni dieta, moze jest banan, jablko, zemiaky, ryzu, mrkvu. A hlavne ziadne mlieko a mliecne vyrobky. Pit slaby cierny caj.

1ingrida1
6. jún 2013

ahoj, mojmu synovi velmi zaberalo uvarit ovsene vlocky vo vode na hustu kasu a roztlacit do nich banan. ked mal 10 mesiacov nejako sa nam pritrafila salmonela a toto mu velmi pomohlo. vjem ze ovsaky su vlaknina a ze by to malo mat opacny efekt,ale jeho to proste zapieklo a dokonca aj na dost dlho zasytilo.

simonne1
13. aug 2014

Od ktoreho mesiaca mozem dat cucoriedky? Syncek ma 7 mesiacov a hnackuje, neviem ci moze jest uz cucoriedky a vela som sa toho nedocitala.