Ako liečite akné deťom v pubertálnom veku?

petinka333
3. jún 2015

Ahojte maminy, chcela by som sa Vás opýtať ako liečite deťom v pubertálnom veku akné. Už som tu raz písala aj sme všetko možné skúšali, ale nič. Boli sme aj u kožnej teraz nedávno. Dala nám krém a vodičku, no žiaden účinok.

lilimoni
3. jún 2015

@petinka333 kozmeticka a peelingove mydlo na tvar a hydratacny krem 🙂

petinka333
autor
3. jún 2015

@lilimoni a po akom čase spozorujem zmenu?

lilimoni
3. jún 2015

@petinka333 po cca tyzdni 🙂 ale uplne vycistenie je dlhodoba zalezitost. Rano a vecer mydlom umyt tvar 🙂 cez den, ked sa spoti, tak cistou vodou alebo obycko mydlo, nech sa pory nezanesu a nezapalia 🙂

nikawero12
3. jún 2015

@petinka333 ja už síce nemám deti v pubertálnom veku, ale kedysi sa môjmu synovi osvedčilo používanie sírového mydla a zinková masť

anieli_1
3. jún 2015

@petinka333 no ak to je veľmi zle tak skúste na krv keďže tvár je obrazom zdravia....a kozmeticku a odporúčala som aj solarko lebo vysusuje ale keďže už svieti slnko tak ani nie bo by sa nemalo kombinovať...a hlavne čistiť stale tvár pletova voda s velkym množstvom alkoholu ...ale ako som pisala hlavne skúste k dr či neni nejaký vnútorný problém bo vtedy sa to bude vraciat

pribinak
3. jún 2015

Pravidelna navsteva kozmeticky a cistiace vody s alkoholom. Ak je toho velmi vela a je to fakt skarede, tak aj rozbor krvi ci nieco nechyba alebo nie je niecoho privela
Na nejaky cas ziadne kremy, taktiez uprava stravy, nijaka cokolada, ziadne koly, kava, menej solit, menej korenit a nic mastne
Nemozes cakat zazrak za par dni, je to beh na dlhu trat ;(

anieli_1
3. jún 2015

@petinka333 a este na noc zubnú pastu na tie zapálené resp bolestivé lebo aj ta vysusuje

astonka
3. jún 2015

@petinka333 no moja dcera ma tiež akne...chodime ku kožnej už vyše roka, tiež je dala a odporučila kadečo a je to ako na hojdačke...raz je to lepšie raz horšie-vtedy ked ma dostat svoje dni...ale nikdy už ta plet nie je bezvrážkova ako niekedy....

ivet1371
4. jún 2015

Mojej pomáha umyvat s čiernym čajom

kamkk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz