Ako liečiť prechladnutie u bábätka

lllperko
9. júl 2022

Ahojte mamy, ako liečite prechladnutie u bábätka? Moja má skoro rok a je chorá už asi 10ty x a ja jej odmietam stále dávať Nasivin, stoptusiin a pod. Nejaké babské rady, ako to liečiť prírodnou cestou? Nejaké maste a pod. Ďakujem

ailiba
9. júl 2022

@lllperko co znamena chora? Ma kasel, teplotu....? Napis konkretne. Na teplotu synovi perfektne zabral zabal na nozicky z jablcneho octu... Tiez to aj stahuje zapal z tela (gazu namocis do teplej vody s jablcnym octom, prilozis na paticku a obviazes, das ponozky). Do hodiny mu stiahlo teplotu. Najlepsie na noc. Na kasel je skvely zabal z husacej masti. Potriet hrudnicek, zabalit do tepla. Stale odsavat sopliky, nech nezatekaju, to je zaklad, aj v noci, aj ked dietatko nechce.
Soplik ako taky nie je na skodu, vyplavuju sa virusy, len ho treba fakt odsavat (ja tiez nie som za nasivin). Prajem skore uzdravenie.

ja_mama
9. júl 2022

Namiesto nasivinu som striekala morsku vodu a na sopel/priedusky bylinkove kvapky a sirupy (sinupret, kaloba, stopkasel pre deti - podla toho ci horne ci dolne dychacie cesty). Dalej vitaminy D,C,B-komplex. Ak je casto chora tak skus davat betaglukan (obsahuje ho prave aj ten spominany detsky stopkasel).

diamond007
9. júl 2022

@lllperko kúp knihu Tinkina prírodná lekáreň alebo liečivé bylinky