Ako fungujú detskí lekári v čase korony?

29. mar 2020

Ahojte, chcem sa spýtať, ako to v tejto situácii funguje u detských lekárov? Viem, že treba dopredu zavolať, ale potom čo? On Vám povie, kedy máte prísť alebo ako? Býva u nich teraz veľa ľudí, či ani nie?

sisa_s
29. mar 2020

Zavolas, popises problem, co mas a on bud zhodnoti takto stav na dialku a posle e-recept do lekarne, alebo ti povie, kedy sa mas zastavit v ambulancii na blizsie vysetrenie 🙂

jajka71
29. mar 2020

Od lekara a jeho podmienok zavisi, ja lekarke poslem sms ona zhodnotila a odpisala alebo zavolala, poslala e-recept a muz liek vyzdvihol, v ambulancii sme od vyhlasenia karanteny s detni neboli, bol raz muz a vraj bolo prazdno par deti s rodicmi este na zaciatku,...treba kontaktovat lekara a dohodnut sa podla stavu, ktory zhodnoti...

autor
29. mar 2020

No ja som tam tiež ešte od začiatku korony nebola, len môj malý syn už dva týždne kašle a soplí . Zdalo sa mi, že sa mu to už zlepšuje, ale posledné dni akoby sa mu to znovu vracalo. Nerada by som to podcenila, aj keď na druhej strane mám obavy tam teraz ísť. Ráno jej teda zavolám a uvidím, čo mi povie.

evitka83
30. mar 2020

Ked popises problem do tel. dokrorka ti odporuci dalsi postup, pripadne navstevu. Niektori lekari chodia za adekvatny poplatok domov za detmi.

autor
30. mar 2020

Dnes som jej volala, no a keďže sa mu ten kašel po zlepšení znovu zhoršil, tak mu predpísala ATB. Vôbec neriešila, že by sme tam mali prísť. To asi len naozaj veľmi zlé stavy alebo úplne maličké detičky.