Ako držať bábätko, keď vracia?

27. nov 2024

Ahojte baby, mame teploty a 7mes. Zvracia aj 2x do dňa. Ako ju držať keď začne zvracat. Dat ju na bok alebo ako ju držať? Keď zvracia tak prúdom... dávame nurofen. Ďakujem

mikitilik29
27. nov 2024

Môj názor, že keď leží tak ju dať na bok keď zvracia.

autor
27. nov 2024

@mikitilik29 aj keď zvracia prúdom?

anavixy
27. nov 2024

Normalne do vertikalnej polohy, na ruky, do predklonu, podla toho kde chces aby tu sablu hodila. 7m dieta uz nelezi bez pohnutia, nie je potrebne ho pasivne polohovat (ani na bok).

dzulli1980
27. nov 2024

Dieťa dvihnúť, nakloniť kúsok dopredu ... v noci do vyvýšenej polohy a na bok.

autor
27. nov 2024

Ďakujem

lilli110
27. nov 2024

Nam sa stalo predc2 tyzdnami. Tiez zvracal prudom. Ak nahodou lezal vted, r,chlo som podvihla a pootocila na bok. Ale vacsinou bol teda na rukach. Tak ako pisu vyssie zdvihnut a trosku predklonit. Hlavne dat pozor na dehydrataciu...takemu malickemu staci par hodin bez tekutin a ze zvracia a rychlo sa dehydratuje. Moj uz teda plakal a slzy ziadne, plienka sucha cele hodiny....no strasne to bolo. Drzim palce.

lualjosa
28. nov 2024

Davate nurofen sirup proti teplote? Ked zvracia, skus to zmenit na čípky nurofen al.paralen, aby nebol zaludok este viac drazdeny tym sirupom

katie253
28. nov 2024

Ked zvracia, tak dať čipky na teplotu, nie sirup. Davat pozor na dehydrovanie, ako vyššie písali. Poradiť sa s pediatrom u takto malých detí určite.

mima172
28. nov 2024

Juj, Nurofen je na žalúdok fakt ťažký. Ako píšu baby vyššie, tak dávaj čípky. Jednak nejde nič cez žalúdok a tiež účinok je za mňa lepší (aspoň u mojej dcéry). A to držanie - akokoľvek, len nie na chrbátiku, čiže nie tak, že môže vdýchnuť zvratky.

timea301196
28. nov 2024

Prosím ťa ak dávaš Nurofen nový sirup tak ho vyhrať a daj čipky! Žiadne Sirupy a nič čo je ťažké na žalúdok. Po zvracaní aspoň hodinu nič nepiť a nejest

autor
29. nov 2024

Ďakujem, zmeny si na čipky. Od včera bez teploty a zvracania.

timea301196
29. nov 2024

Tak určite čipky aj rýchlejšie záberu.. mám dve deti 4R a 2r a obom dávam čipky