ahojte, prosim vas mate skusenost, viete odporucit nejaky doplnok vyzivy pre male deticky? vlasy,nechty dcerka otras. mam pocit ze treba doplnit 😏
a takisto chlorellu,deti,ktoré sú zdravé s tým nemajú problém,je tam kopa živín,určite lepšie ako iné doplnky z lekárne
vies co moje dietko,nebolo chore nikdy. len ma suche vlasky, a lamave nechty. mam dojem ze mame slabu stravu alebo neviem...
@dadka_bb urob makove mlieko ..mozes donho hodit banan ci mango ..cucoriedky na dochutenie. a ponukaj rozne jadierka - tekvicove, slnecnicove a pod.
makove mlieko obsahuje 4x viac vapnika , ako kravske ..a sojove 2x viac ako kravske.
kup Dvit od Swanson.sk - D3 kvapky a daj 2 kvapky denne.
vsetko dobre 🙂
Na vapnik je dobre makove alebo mandlove mlieko, pripadne makovy alebo mandlovy olej - pridat za lyzicku denne do napoja alebo jedla. K tomu vit. D, okrem uz spominanych je kvalitny aj Baby D od Jamiesonu v kvapkach, treba vyssiu davku (3-4 kvapky) idealne naraz s tymi rastlinnymi mliekami ci olejmi.
baby a zinok? magnezko?
chlorella.....?
jaj aha ta ma tiez vapnik horcik?ja ze vapnicek .okik pokukam dakujem
@dadka_bb narosan tropic, vitaminmi a mineralmi nadopovany sirup, zamerany prave na vlasy a nechty, ktory navyse chuti. Mozu ho aj deti nakolko je cisto prirodny.
@zuzkamargit kde kupim pls? v lekarni?
@dadka_bb nie, vyrobca je svajciarsky Nahrin, takze bud sa s nim stretnes niekde vo svojom okoli na party, su na Slovensku uz 25 rokov, alebo ak nikoho nemas, napis mi, vecer robim objednavku
môj lekár internista mi odporučil dávať synovi pravidelne vigantol aj v staršom veku,tak sme boli predpísať,10 - 15 kvapiek týždenne do jedla