Ako doplniť trojročnej dcére vápnik, horčík a zinok?

dadka_bb
14. mar 2018

ahojte, prosim vas mate skusenost, viete odporucit nejaky doplnok vyzivy pre male deticky? vlasy,nechty dcerka otras. mam pocit ze treba doplnit 😏

gondyo
14. mar 2018

môj lekár internista mi odporučil dávať synovi pravidelne vigantol aj v staršom veku,tak sme boli predpísať,10 - 15 kvapiek týždenne do jedla

gondyo
14. mar 2018

a takisto chlorellu,deti,ktoré sú zdravé s tým nemajú problém,je tam kopa živín,určite lepšie ako iné doplnky z lekárne

dadka_bb
autor
14. mar 2018

vies co moje dietko,nebolo chore nikdy. len ma suche vlasky, a lamave nechty. mam dojem ze mame slabu stravu alebo neviem...

prevenar
14. mar 2018

@dadka_bb urob makove mlieko ..mozes donho hodit banan ci mango ..cucoriedky na dochutenie. a ponukaj rozne jadierka - tekvicove, slnecnicove a pod.

makove mlieko obsahuje 4x viac vapnika , ako kravske ..a sojove 2x viac ako kravske.

kup Dvit od Swanson.sk - D3 kvapky a daj 2 kvapky denne.

vsetko dobre 🙂

uhnakova
14. mar 2018

Na vapnik je dobre makove alebo mandlove mlieko, pripadne makovy alebo mandlovy olej - pridat za lyzicku denne do napoja alebo jedla. K tomu vit. D, okrem uz spominanych je kvalitny aj Baby D od Jamiesonu v kvapkach, treba vyssiu davku (3-4 kvapky) idealne naraz s tymi rastlinnymi mliekami ci olejmi.

dadka_bb
autor
14. mar 2018

baby a zinok? magnezko?

gondyo
14. mar 2018

chlorella.....?

dadka_bb
autor
14. mar 2018

jaj aha ta ma tiez vapnik horcik?ja ze vapnicek .okik pokukam dakujem

zuzkamargit
17. mar 2018

@dadka_bb narosan tropic, vitaminmi a mineralmi nadopovany sirup, zamerany prave na vlasy a nechty, ktory navyse chuti. Mozu ho aj deti nakolko je cisto prirodny.

dadka_bb
autor
17. mar 2018

@zuzkamargit kde kupim pls? v lekarni?

zuzkamargit
17. mar 2018

@dadka_bb nie, vyrobca je svajciarsky Nahrin, takze bud sa s nim stretnes niekde vo svojom okoli na party, su na Slovensku uz 25 rokov, alebo ak nikoho nemas, napis mi, vecer robim objednavku