Ako dlho žijú mrle v tele?

25. jún 2024

Prosím vas ako dlho žijú v tele tie mrle? V nedelu som dala detom vermox a dnes ešte ich mali obaja v stolici. Viem ze to nezmizne hned ale to pranie všetkého och

mamamasama
25. jún 2024

My sme dali v piatok. Dvaja už čistí, najmladší stále 🤢 Takisto ma už prestáva baviť to dennodenné pranie a dezinfekcia všetkého.

autor
26. jún 2024

@mamamasama no na nervy som uplne z toho. Dnes zas ráno som videla im mrle hybajuce v zadocku

mamamasama
26. jún 2024

Dnes už bol čistý aj najmladší, takže asi 5 dní. Počkaj ešte. Máte zopakovať dávku o dva týždne, však?

mamamasama
26. jún 2024

Ale prežívam to isté. 🤢 Posteľné sa už opäť suší, celý deň ruky derieme az po lakte a ked vidím krpca ako si dáva prsty do úst, tak ma normálne chytá panika. Asi nie je cm v dome, ktorý by som neumyla a nevydezinfikovala. 😭😭😭 A uz som z toho naozaj vyčerpana. Doktorka vravela, ze tento režim cca 6 tyzdnov. 😳

autor
26. jún 2024

@mamamasama nám kazali za dva týždne ten vermox a dávam im ešte taký sirup parazit ex. Mala uz nemala v stolici nic , ale syn má stále toho veľa och

basulaak
22. nov 2024

Ahoj, prosim ako dlho deti svrbela ritka? Kolko ste s mrlami aktivne bojovali? Ja som malemu data Zentel vcera tak som zvedava co ocakavat…

mamamasama
22. nov 2024

@basulaak Ahoj. Ak to doma poriadne vydenzifikuješ, tak ste do 3 týždňov v pohode. Vies, ze preliecit sa ale musite vsetci, vsak?

basulaak
22. nov 2024

@mamamasama viem. Ale zaroven som mu v stolici nic nenasla. Tak netusim. Dom som vydenzinfikovala, a pisala som aj nasemu lekarovi. Nech nam posle erecept. Ale v maleho stolici nebolo nic tak neviem preco sa skrabka.

mamamasama
22. nov 2024

@basulaak tiez sme nemali nic v stolici. Nikto. Svrbela ritka, sparal sa v nose a v noci škripal zubami

basulaak
22. nov 2024

@mamamasama a rozbor ste nedavali robit, na potvrdenie?

mamamasama
22. nov 2024

@basulaak raz ano, neskor uz nie. Rovnake priznaky.

basulaak
22. nov 2024

@mamamasama ok dakujem. Ja dam pondelok urobit, uz som objednana, do labaku. Tak uvidime. Pekny vikend