Ako dlho vašim deťom ukazoval covid test pozitivitu?

ryskka
24. jan 2024

Ahojte prosim vas ak je tu niekto kto by mi vedel povedat ako dlho vasim detom trvalo aby im test ukazal ze su negativny na covid?
dnes su to uz 6-7 dni neviem presne a sme stale pozitivny aj ked ta druha ciarka bledne uz ale stale je tam ako dlho moze byt pozitivny?
Dakujem

lavender94
24. jan 2024

@ryskka ono ten test môže ukazovať pozitivitu aj mesiac. Už dávno nemusíte byt infekční ani príznakoví, ale zbytky vyrusu sa môžu ešte na sliznici nachádzať. Preto sa udalo, že stačí, keď je človek doma týždeň a potom uz môže ísť medzi ľudí aj keď ma pozitívny test

medda_beda
24. jan 2024

@ryskka Neviem ako u detí, ale kľudne môže byť pozitívny aj mesiac.
U mňa nebol pozitívny ani cez covid a to som mala aj príznaky aj pcr pozitívny.

qwer2019
24. jan 2024

Moja mala už po 4-5 dňoch negatívny

ryskka
autor
24. jan 2024

To vazne ? Tak teploty nema ma soplik..
Na ktory berieme fenistil
Lenze ja uz som 3 dni negativna
Negativna som bola na 6 den
a nadchu mam stale si vravim ci ten soplik nebude mat dlho
Inac mu nieje nic nikam velmi nechodime neviem ani kedy ist konecne na nakup a tak nema mi ho kto postrazit
Ci nema teraz imunitu slabsiu aby som neriskovala
Fakt neviem co robit
Ale dobre vediet ze po tyzdni uz mozme fungovat Normalne

Je normalne ze ma stale sopliky?

ryskka
autor
24. jan 2024

@qwer2019 on ma na teste uplne bledu ciarku uz 2 den
Nie taku vyraznu len ja by som uz bola
Kludnejsia keby ze vidim ze je ten test fakt uplne negativny 🙄🙄🙄

qwer2019
24. jan 2024

@ryskka my sme mali covid nedávno, niekedy na jeseň. Keď sme si robili prvý test, ja som mala koľajnice jak svet a muž a dcéra mali úplne bleducke. Tak ktovie aj od čoho to zavisi

lavender94
24. jan 2024

@ryskka ak ste fyzicky v poriadku, kľudne na ten nakup choďte, nič sa nestane. Keby nemá pozitívny test a ma len sopeľ, určite by si to takto nehrotila

ryskka
autor
24. jan 2024

@qwer2019 po kolkych dnoch ste boli potom
Negativny? Ja testujem kazdy 2 den a vidim ako to bledne
Z dna na den takze ja tiez neviem len som si Myslela ze ak uz mal jeden den slabu ciarku ze na dalsi tam uz nebude nic

ryskka
autor
24. jan 2024

@lavender94 ved to ze keby ja som nebola
Chora si ziaden test nerobil
Malemu uz vobec nie len ten pocit ze viem ze ten covid ma

Nieje boh Vie co viem ze uz z toho ludia nesaleju lenze ja pred nim mam stale respekt zvlast ak ide o par mesacne dieta 🙄

modrykolibrik
24. jan 2024

@ryskka pošli mi foto poviem ti. Já som malá 1 den pozitivny a o 2 dní negativny. Priznaky bolí Iba 2 dní.

ryskka
autor
24. jan 2024

Ten rozmoceny je dnes neviem preco je taky 🤷‍♀️

A ten druhy je zo vcera

qwer2019
24. jan 2024

@ryskka muž asi po 2, dcéra po tých 4-5tich, mne to trvalo dlhsie

brezza
24. jan 2024

V decembri mal dvojrocny covid. Priznaky uz davno nemal a este po troch tyzdnoch mal uplne tmave obe ciarky. Potom som uz netestovala, tak neviem dokedy.

brezza
24. jan 2024

@brezza takyto mal po troch tyzdnoch. Priznaky uz davno ziadne

ryskka
autor
24. jan 2024

@brezza fungovali ste normalne potom chodili von medzi ludi a tak? Sa mi zda ze deti to drzi ovela dlhsie ako dospelych

brezza
24. jan 2024

@ryskka ano potom uz hej. Akurat boli Vianoce tak sme sa stretli aj s rodinou. Nikto sa nenakazil. Ale vravim, priznaky uz nemal aspon 2 tyzdne

evinqua
24. jan 2024

Nám doma 6-9dni, každý uz mal len dospievajúci kasel sopel keď sme už boli negativni