Mojej dcére zistili stafylokoka. Užíva atb, zatiaľ nebadám veľký pokrok, možno aj tým , že je to len 2.deň čo ich berie. Ako dlho trvalo vám ,vašim deťom,kým ste sa ho zbavili ?
@siska53 presne tak 3.deň a badať trochu zlepšenie, no uvidíme či sa ho zbavíme úplne 🙂
@kubkomatko obcas aj mesiac..lebo sa po par dnoch vratil.. On tam bude stale,len ked sa premnozi a zacne robit sarapatu, tak ho treba spacifikovat.
Teraz mal maly okrem neho aj pneumokoka a hemophila.. Asi nakazil aj nas dospelych(nam uz dali rovno atb bez vyterov), lebo sme sa mesiac trapili..najskor sme zacali lokalnym bioparoxom,nasledne pamycon do nosa.. Po prechosnom zlepseni opat zhorsenie,obaja s muzom atb..zlepsenie a u mna opat po par dnoch zhorsenie a opat atb,uz mi dali 2krabicky summamedu.. Tak dufam,ze sme sa zbavili konecne vsetkeho,hocco to bolo. Lebo dcere zistili pneumokoka,mala lokalne atb, uz bolo on a zas sa jej spustil soplik,ale len priesvitny,tak som jej nasadila koloidne striebro (len 2xdenne,lebo chodi do skolky),dufam,ze uz bude aj u nej vsjo ok...
A zlepsenie pri atb cakaj tak na 3.den pl zacati uzivania..