Ako dlho trval výsev ovčích kiahni?

smesmesmejko
25. mar 2016

Maminky,mám na vás otazocku,ako dlho prosím u vašich deti trval vysev ovčích kiahni? Cca dva týždne dozadu sme boli s oboma deťmi na odberoch u lekárky a dosť dlhú dobu sme strávili v cakárni aj s chlapcekom "sedembodkovanym" 🙂 mala sa mi včera poobede zobudila s tým,ze si na brusku rozskrabala nejaký pupacik 🙂 dnes ráno sme jej vo vlaskoch našli tiež rozskrabanu jazvycku. Pozerala som ju teraz večer,lebo pri uskutočňovaní som jej tiež našla červený pupacik a maličké červené bodky som jej našla asi tri na chrbatiku,jednu na dupe a nozke a ešte dve na tvári a jednu vo vlasoch,ale fakt len také malinke červené bodky..
.Pozerala som google co na ňu sedí je kychanie za posledné tri dni z udavanych príznakov pred kiahnami,ale zase tatik mal nadchu tak som to pripisovala tomu.... na nete bola doba vysevu udavana do 5dni,ako to bolo u vás, s akým priebehom? Ďakujem za všetky odpovede,za čas strávený nad ich písaním a všetkým nielen krásne sviatky,ale hlavne vela krásne strávených okamihov,v zdraví, v kruhu rodiny!

alabama0011
26. mar 2016

Ahoj, nasa ich chytila minuly utorok, ked prisla zo skolky na cele mala par cervenych fliackov plus jedna vacsia vyrazka s tekutinou vnutri, mierne zvysena teplota a tiez trosku upchaty nos. Doktorka nam povedala, ze vysev vyrazok trva tri dni, a infekcna je 5- 6 dni. Na kontrolu mame ist buduci piatok. Ten chlapcek uz nemusel byt infekcny, mozno tiez isli len na kontrolu po ?

saska.t
26. mar 2016

Vysev novych kiahni trva 5-7 dni

cammille
26. mar 2016

U nas vysev novych kiahni 2 dni, dnes na piaty den uz mu pekne zasychaju 😊 Dieta je infekcne uz 2-3 dni pred vysypom az pokial mu nevyschnu pupaciky...