Ako dlho trvajú kiahne?

monika123654
25. okt 2013

ahojte,viete my prosim vas niekto poradit ako dlho trva kym sa kiahne zacnu vysusovat?syn doniesol kiahne zo skoly a mame ich uz asi stvrty den a atale s amu tvoria nove,mam doma aj rocnu dceru tak sa asi budem musiet pripravit na to ze dostane aj ona ☹ .lekarka nam dal tekuty puder s mentolom afenistil kvapky,neviete poradit nieco lepsie na to aby sa rychlejsie zahojilo?dakujem

22beba
25. okt 2013

no my sme ich mali týžden cca ale su aj prípady ked trvaju dlho aj 3 týždne moj malý ich mal hned po celom tele a hlavne po tvary to som sa strašnee bala .. tekutý puder sme mali aj mi a pekne sa to hojilo bolo super že bolo leto a behal nahý po dome a mali sme taký prašok hypermangan sa to vola a to som mu dala do vaničky na chviločku alebo mačala a prikladala na telo a nema žiadne jazvy nič .. a susedky davali deti k mojmu malemu aby kiahne dostali čo najskor a vobec nič 🙂 takže držte sa a nech sa tie kiahniska rýchlo stratia

galaxy
25. okt 2013

Myslím,že inkubačná doba je dva týždne. Poradiť - neviem,niekto hovorí aj,že nenatierať vôbec 😒

titulienka
25. okt 2013

ahoj, tak kiahne trvaju asi 10 dni 🙂 cudujem sa ze ti dala tekuty puder, kedze dnes sa to uz nedava ....ja som to davala starsim dceram a ostali im jazvycky nakolko puder je tazky a odlupne chrasticku 😒 ....ma sa to potierat mentolovym kremom , robia ho v lekarni , alebo da sa kupit. Ja som ich utierala harmancekovym odvarom , skor vysychali a odpadli. Moj maly mal kiahne ked mal 7.mes. u nas to malo priebeh presne u kazdeho 21 dni 😀 ked som myslela ze uz nepridu tak dosli 😀 ale aspon mame pokoj 🙂

sakura77
25. okt 2013

moj priniesol zo skolky,mala dostal cca 11-12 den po nom... a nove pribudali okolo 5 dni,potom to zacalo ustupovat---a mali hrozne hrozne vela,uplne ale tym myslim uuuuplne vsade ....des....Sofi mala fliaciky este dva mesiace po.....doma boli kazdy cca tri tyzdne,tak si to vies predstavit.....
a davala som tantum verde normalne co je na kloktanie alebo spraj,na vaticku a natierat,nic neskriabali....namiesto tekuteho pudra je lepsie ked uz tanno herbal lotio,ale podla mna netreba,myslim ze to nijak neurychli...ale to tantum verde urcite skus,to bolo ozaj fajn.

luliu
25. okt 2013

Nám velmi pomohli homeopatika a kupanie v hypermangane, tekutý puder mi dr. neodporucala, takže ten sme nedavali

vieruna
25. okt 2013

Myslim, ze viac ako nejakych 5 dni sa nove netvoria. Ked sa zahoja vsetky, tak by dieta este nejake 3-4 tyzdne nemalo ist do kolektivu kvoli zbombardovanej imunite. Moj starsi sa poslusne kupal v hypermangane a nechal si to natierat s tea tree olejcekom a dost rychlo sa mu to hojilo. Je hojivy aj chladivy, ale dooost smradlavy. Obaja mladsi to zo zaciatku odmietali, tak to trvalo dlhsie. Jednemu to uz zacalo liezt na nervy, tak si nechal ponatierat a za chvilku to mal krajsie. A ten to mal teda riadne. Dostal posledny a aj pani doktorka sa cudovala, ze to uz davno nevidela

cerez
25. okt 2013

7-9 dní a postupne začnú schnúť. Mojej sa tvorili dva týždne, tá mala fakt hnusný kmeň. Odporúčam hypermangán, fenistil kvapky a súhlasím s luliu, nedávať tekutý púder!!!!!!