Ako dlho ste sa zotavovali zo salmonely?

veronika271215
19. nov 2019

Ahojte, prosim, kolko trvalo, kym ste sa zbavili tejto pliagy? Maly (4) prisiel dnes z nemocnice, po tyzdni. Mal tazky priebeh, velke bolesti. Este stale ma redsiu stolicu. Kedy ste mali vytery negativne? Hlavne take tazsie priebehy by ma zaujimali, ci sa to tymi pocetnejsimi stolicami rychlesie nevyluci. Dakujem...

miruschkar
19. nov 2019

@veronika271215 ahoj ja keď som mala 6 tak som dostala tiež ťažkú salmonelu bola som v nemocnici mávala som horúčky 40 zvracanie a všetko čo ku tomu patrí .. mama mi ale hovorila že trvalo 2-3 týždne po príchode z nemocnice kým som bola úplne fit ako predtým

lenull103
20. nov 2019

@veronika271215 my sme mali začiatkom októbra salmonelu,maly má 3..tiež trochu ťažší priebeh,mali sme to spolu s angínou a aftami,vyše týždňa vysoké teploty..stolicu mal častejšie a riedšiu ešte asi 2-3 týždne určite..mame za sebou 3 vytery,prvé 2 negatívne,tretí bol zas pozitívny..zmenili sme probiotiká a budúci týždeň chceme ísť zas na vytery,tak uvidíme..ale stolica sa už upravila,maly bol dosť slabý po tom,ale potom sa pekne rozprával a asi 2 týždne bol taký slabší,teraz je to už ok

ovaaa
14. dec 2019

Syn mal 5r, 10 dni v nemocnici na infuziach a necele 3 mesiace kym mal vysledok negat.