Ako dlho ste s bábätkom vonku, keď je zima?

silvia123
21. dec 2010

Ja tak na pol hodku, ale dnes som ju dala radšej len pri otvorené okno, bojím sa aby sa nenadýchala studeného vzduchu a neprechladla mi.

pink_lady
21. dec 2010

a ako stare mas babatko? Lebo v pase mas len 3 rocne dieta tak to je tazko posudit. 3 rocne dieta moze byt vonku hadam uz kolko chce, babatko (do roka) podla pocasia, ja som chodila kazdy den von, ci mrzlo ci prsalo, tak na hodinku ...

babulina
21. dec 2010

my sme vonku max hodinku a pol, maly je dobre schovany v kociku tak jemu si dovolim tvrdit je teplejsie nez nam s dcerou aj ked pobehujeme

nibiru
21. dec 2010

mi chodime kady den minimalne na hodinku hned ako sme pred branou spinka 🙂 tiez je zababudena 😀 ze ju neni ani vidiet

janzurka
21. dec 2010

My sme minulu zimu (to mal nas maly par mesiacov) chodili von 2-3 x denne po 2-3 hodiny, pretoze nechcel spat vnutri.
Takze sme ho dobre obliekli, seba tiez a cas-necas, isli sme 😉 .

bosoriak
21. dec 2010

Moja mala spavala vonku (2-3 hodiny) kym bolo tak do -8, potom som ju radsej dala spat vo fusaku do postielky k otvorenemu oknu. Neprechladla nikdy.

mircalla
21. dec 2010

dve hodinky i viac (akonahle vsak zaspi ide sa na balkon).podla mna je dobre si budovat imunitu. a je dobre zababuseny
ak je prilis zima (minuly piatok bolo minus sedem), to uz nejdeme. ale teploty tak do minus 2 ci 3 su este ok

krtica11
21. dec 2010

mi mame mesiac a v tych velkych mrazoch vždy na hodinku lebo doma mi moc nepospi max.pol hodinu čo nieje nič moc.Dnes sme konečne boli 2 hod.super malý spinkal celý čas a potom ešte aj doma hurááááá 🙂

benne
21. dec 2010

do 6m odporúčajú nechodiť von ak je -5, do roka ak je -10, nad 1 rok už môžu... ja som tak chodievala von s dcérou...a niekedy mi von spala aj 5 hodín (véééélmi zriedka) a veľmi jej prechádzky pomáhali na soplíky (kedže bola septembrová, tak na jesen hned začala všetko chytať) a obliekala som primerane počasiu... no a von sa nechodí ak je hmla alebo fúka...

michaela80
21. dec 2010

Moja takisto doma spat nevie a vonku chodime do -7 aj na 3 hodky..jej v kociku je urcite teplejsie ako mne 😀 😀 no pod -5 jej davam aj deku dolodgera ako babetku zeby nedychala priamo ten vzduch.... 😅

silvia123
autor
28. dec 2010

Ďakujem za odpovede, moja malá má 2,5 mesiaca, obliekam ju do zimného overalu a potom do fusaku, a má tenkú a pletenú čiapočku, takže oblečená je dobre, toho sa nebojím, ale keď vypustí dudlík, niekedy pootvorí pusinku a preto sa bojím, že sa nadýcha studeného vzduchu, tak sa o ňu bojím, aby nedostala nejký zápal plúc, chcela som vedieť aké máte skúsenosti s tým.