Ja tak na pol hodku, ale dnes som ju dala radšej len pri otvorené okno, bojím sa aby sa nenadýchala studeného vzduchu a neprechladla mi.
my sme vonku max hodinku a pol, maly je dobre schovany v kociku tak jemu si dovolim tvrdit je teplejsie nez nam s dcerou aj ked pobehujeme
mi chodime kady den minimalne na hodinku hned ako sme pred branou spinka 🙂 tiez je zababudena 😀 ze ju neni ani vidiet
My sme minulu zimu (to mal nas maly par mesiacov) chodili von 2-3 x denne po 2-3 hodiny, pretoze nechcel spat vnutri.
Takze sme ho dobre obliekli, seba tiez a cas-necas, isli sme 😉 .
Moja mala spavala vonku (2-3 hodiny) kym bolo tak do -8, potom som ju radsej dala spat vo fusaku do postielky k otvorenemu oknu. Neprechladla nikdy.
dve hodinky i viac (akonahle vsak zaspi ide sa na balkon).podla mna je dobre si budovat imunitu. a je dobre zababuseny
ak je prilis zima (minuly piatok bolo minus sedem), to uz nejdeme. ale teploty tak do minus 2 ci 3 su este ok
mi mame mesiac a v tych velkych mrazoch vždy na hodinku lebo doma mi moc nepospi max.pol hodinu čo nieje nič moc.Dnes sme konečne boli 2 hod.super malý spinkal celý čas a potom ešte aj doma hurááááá 🙂
do 6m odporúčajú nechodiť von ak je -5, do roka ak je -10, nad 1 rok už môžu... ja som tak chodievala von s dcérou...a niekedy mi von spala aj 5 hodín (véééélmi zriedka) a veľmi jej prechádzky pomáhali na soplíky (kedže bola septembrová, tak na jesen hned začala všetko chytať) a obliekala som primerane počasiu... no a von sa nechodí ak je hmla alebo fúka...
Moja takisto doma spat nevie a vonku chodime do -7 aj na 3 hodky..jej v kociku je urcite teplejsie ako mne 😀 😀 no pod -5 jej davam aj deku dolodgera ako babetku zeby nedychala priamo ten vzduch.... 😅
Ďakujem za odpovede, moja malá má 2,5 mesiaca, obliekam ju do zimného overalu a potom do fusaku, a má tenkú a pletenú čiapočku, takže oblečená je dobre, toho sa nebojím, ale keď vypustí dudlík, niekedy pootvorí pusinku a preto sa bojím, že sa nadýcha studeného vzduchu, tak sa o ňu bojím, aby nedostala nejký zápal plúc, chcela som vedieť aké máte skúsenosti s tým.
a ako stare mas babatko? Lebo v pase mas len 3 rocne dieta tak to je tazko posudit. 3 rocne dieta moze byt vonku hadam uz kolko chce, babatko (do roka) podla pocasia, ja som chodila kazdy den von, ci mrzlo ci prsalo, tak na hodinku ...