Potrebujem radu dievcata, dcerka lezi od vcera s babkou na infekcnom, je trosku dehydrovana, 2dni nechcela nic pit, ani jest, napinalo ju, hnacky mame vsetci, teplotky mala malinka tiez.ako dlho sa caka na vysledky napr salmonelozy?A ak by sa potvrdila, ako dlho sa lezi na infekcnom?Znasame to velmi zle, ze s nou byt nemozeme, lebo mame tiez nieco virozu, alebo boh vie co.Dakujem!
Moja dcerka bola na infekcnom 5 dni. Vysledok na salmonelu sme mali tusim na 4 den - pozitivny. Ale myslim si, ze u tvojej to bude len viroza, je jej teraz strasne vela, aj moj syncek mal. Neboj, o par dni bude doma a v poriadku. Trosku ju ponalievaju, aby nebola dehydratovana - lebo to je problem u malickych deti, ze nechcu pit. Verim, ze o par dni bude dobre. Ked sa Ti vrati z nemocnice urcite nasad probiotika - po crevnych virozach a aj pocas nich je skvela enterina, ale fajn je aj biogaia.
my sme lezali na infekcnom 6 dni mali sme rotavirus, prvy den bol maly na infuziach a potom sa nalieval ryzovym odvarom a postupne zacinal papat, na treti den nam potvrdili diagnozu a potom kedze spolupracoval aj papal aj dost pil sa uz len cakalo kedy sa prvy krat vykaka a bude to normalnej konzistencie.
potom nas prepustili donmov ale este cca 2 tyzdne sme doma dietovali.
My 5 dní s rotavírusom. Výsledky na 4-tý deň.
My tiež 5 dní s rotavírusom na infekčnom. Výsledok bol tuším na tretí deň. Malá mala vtedy 10 mesiacov
ahoj deina, moj syncek bol na infekcnom 5 dni, ale to mal len 10 mesiacov. Bolo mi povedane,ze take malicke si tam nechavaju co najdlhsie. My sme mali tiez cela rodina virozu, ja som tam bola s nim len jeden den, lebo nakoniec som to chytila aj ja, potom musel byt s nim manzel. Presne viem ako sa citis, bolo to pre mna jedno z najhorsich obdobi, a bolo to o to horsie ze som ho este kojila, skoro som stratila mlieko. My sme na vysledky (zo stolice) cakali 3 dni, u nas sa potvrdil norovirus, typicky virus pre zimne obdobie (bolo to v novembri). Inak je dost mozne ze je to prave tento virus, vela ludi poznam co ho malo, vsetci zvracali, trochu zvysena teplota alebo mali ja hnacku. Drzim palce aby to malej preslo co najrychlejsie, ak je to ta viroza, to prejde rychlo, urcite dostala infuziu...malemu sa ulavilo po nej hned. Prajem rychle uzdravenie!