Zdravím chcem sa opýtať ako vaše detičky prežívali dni po výbere nosných mandli? Našu 4,5rocnu operovali v piatok vo Zvolene tou shaverovou metódou. Vikend v pohode a včera sa sťažovala na bolesť hlavy a je taká unavená. Išli sme pre istotu na kontrolu tak jej dala antibiotiká že sa tam začína nejaký zápal a hlavička že ju boli s toho že jej zatuhol krk a krcna chrbtica že to súvisí s tou operáciou. Och už nech sa to skončí nech je jej dobre som s toho na nervy keď je v takom stave veľmi sa o ňu bojím. Ako to vaše detičky zvládali?
moja mala necelých 5 keď jej vyberali nosnú mandľu a zmenšovali krčné v úplnej anestéze - na druhý deň bola úplne fit, akoby jej nič nerobili
Dcérke želám skoré uzdravenie 😉
Operovaný ako 4 rovný. Na 2. deň po operácii si ani nepamätal že mu včera niečo robili. Úplne super.
moje vtedy asi 4 ročné dieťa nemalo problémy žiadne...
Ahojte,dievčatá a ste spokojne s výberom?Nelutujete to?Našej tiež odporúčajú je veľmi casto chorá my nic ine neriesime len sople 😏
moju operovali dva a tristvrte rocnu, nebolo jej po operacii nic. zdala sa mi ok. nech sa chytro dcerke polepsi